CTP Cluj: Hartă live cu poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun

de | | < 1 Minute

CTP Cluj-Napoca a pus la dispoziția călătorilor o hartă live cu rutele și poziția în timp real a mijloacelor de transport în comun

Compania de Transport Public Cluj-Napoca a introdus o nouă metodă de urmărire a traseelor și a poziției vehiculelor în timp real. Pe site-ul CTP Cluj Napoca există o hartă live unde sunt incluse traseele tuturor mijloacelor de transport disponibile în localitate: autobuze, troleibuze și tramvaie. Rata de actualizare a traseelor este de 20 de secunde, iar tot ce trebuie să faci ca să verifici ruta care te interesează este să selectezi numărul traseului dorit. 

După ce-ai selectat numărul trauseului pe care vrei să-l urmărești, ruta va apărea pe hartă și vei putem vedea câte vehicule circulă pe acel traseu, poziția în care se află, momentul actualizării datelor, viteza de deplasare a vehiculului și următoarea stație la care urmează să ajungă. De asemenea, harta îți oferă și opțiunea de TUR-RETUR. 

harta live ctp

Deocamdată, harta poate fi accesată doar pe site-ul CTP Cluj-Napoca, însă ea va deveni disponibilă și în aplicația Tranzy (disponibilă pe iOS și pe Android).

Sursă foto: CTP Cluj-Napoca