4 motive pentru care o croazieră este alegerea ideală pentru următoarea vacanță

de | | 2 Minute

4 motive pentru care o croazieră este alegerea ideală pentru următoarea vacanță

O vacanță frumoasă pe navă are numeroase avantaje: soarele, oportunitatea de a obține un bronz auriu, numeroase locuri vizitate, companie bună și amintiri de neuitat. Căci cu aceste vase de croazieră, chiar poți călători în jurul lumii! Iată câteva motive pentru care ar trebui să faci o croazieră.

O vacanță – multe locuri de vizitat

Nici un alt mod de a călători nu îți permite să vizitezi atât de multe locuri într-un timp scurt ca o croazieră. Uită de orele petrecute la aeroport, în mașină sau în tren. În timpul croazierei poți vizita colțuri îndepărtate ale lumii, iar atunci când schimbi destinația nu trebuie să îți faci griji cu privire la bilete, bagaje, planificarea vizitelor turistice sau rezervările la hotel. În timp ce nava se deplasează între porturi, te poți relaxa, odihni și bucura de atracțiile disponibile la bord. Acesta este unul dintre cele mai importante beneficii oferite de aceste oferte croaziere Msc.

Vacanțe minunate, pline de lux

Navele de croaziere sunt hoteluri de lux plutitoare care oferă multe atracții și facilități excelente de sport și recreere. În timpul zilei, te poți relaxa pe puntea superioară și te poți bucura de soare sau poți petrece timpul în numeroasele baruri, pub-uri și cafenele.

Pasionații activi de recreere pot vizita clubul de fitness, pot juca volei, baschet, minigolf sau tenis. Oaspeții au la dispoziție piscine cu jacuzzi, pistă de jogging, un centru de wellness SPA și un salon de înfrumusețare. Pe cele mai noi nave apar tot mai multe funcții noi, printre care: pereți de cățărat, parcuri acvatice cu tobogane, pistă de bowling, patinoar, un simulator de Formula 1 sau o piscină cu valuri artificiale pentru surfing. Doar cere ofertele unei agentii de turism și alege ceea ce ți se potrivește, atât în privința destinațiilor vizitate, cât și a facilităților de pe navă.

Fă o călătorie culinară

Croazierele sunt renumite pentru calitatea înaltă și varietatea preparatelor oferite. Pe lângă cele trei mese principale, sunt servite o varietate de gustări și bufete suplimentare. În timpul cinei se servesc preparate din toata lumea, ținând cont de diversele gusturi culinare.

Așadar, în timpul croazierelor, meniul include întotdeauna preparate referitoare la bucătăria țării sau regiunii în care se va călători, iar lista de vinuri include, pe lângă cele mai populare soiuri, vinuri regionale.

Recent, pe lângă principalele restaurante care servesc preparate din bucătăria internațională, au apărut pe navele de croazieră tot mai multe restaurante tematice. Amatorii de fripturi, sushi și fructe de mare vor fi cu siguranță mulțumiți. Un meniu special este, de asemenea, disponibil pentru persoanele care urmează o dietă specială.

Distracție până dimineața

În ciuda multor atracții în timpul zilei, nava prinde viață cu adevărat doar seara. Există muzică și băuturi bune în toate barurile. Poți să îți încerci norocul la cazinou, să dansezi pe muzică live sau să participi la programul de animație de seară. Multe nave organizează licitații de artă și concerte atractive de jazz.