Cristi Minculescu şi Iris sunt “Din nou împreună”

de | | < 1 Minute

 Cristi Minculescu şi Iris sunt “Din nou împreună”

Pe 26 septembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor la Cluj, legendara trupă IRIS îşi invită fanii să cânte alături de ei într-un concert de excepţie, care face parte din turneul naţional “Din Nou Împreună”. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.

Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.

Năpădit de amintiri, Cristi Minculescu mărturiseşte: “În amintirea mea, Clujul este “vinovat” pentru pierderea unui tren către Bucureşti, dar şi furnizor de fericire alături de public. Îmi amintesc că în `86, la un concert pe care îl aveam aici, ni s-au cerut multe bis-uri, aşa că nu ne-am îndurat să ne dăm jos de pe scenă şi în felul ăsta am pierdut trenul către casă. Ţin minte că era mare îngrijorare, pentru că odată cu pierderea trenului am pierdut şi spaţiul de înregistrare de la studioul Electrecord, iar pe vremea aceea prindeai rar spaţiu într-un studio profesional, dar a meritat.”

Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, „De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi clujenii să retrăiască alături de ei cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.