Creative Monkeyz prezinta Feed Me

de | | 2 Minute

Creative Monkeyz prezinta Feed Me – Hrana electrica pentru minte si trup

 

Prezent la prima editie Electric Castle de anul trecut, DJ-ul si producatorul englez Jon Gooch, alias Feed Me, raspunde din nou invitatiei de a bucura publicul roman iubitor de transe electro imbibate in basi trepidanti. De data aceasta Feed Me isi va face aparitia electrica in cadrul unui eveniment gandit si pus meticulos in practica de colectivul Creative Monkeyz: Nimeni nu doarme – editia nr. 2.

Dupa un prim Nimeni nu doarme reusit, Creative Monkeyz in colaborare cu The Londoner pun la cale un mult asteptat Nimeni nu doarme 2, unde vom schimba registrul muzical: de aceasta data publicul va vibra sub asaltul electro al DJ-ului si producatorului Feed Me.

Un apropiat al scenei dubstep, electro si drum`n`base, Jon Gooch e un DJ aflat intr-un perpetuu process de reinventare. De la colaborari cu Deadmau5, Example, sau Korn, pana la remixuri pentru Muse sau Depeche Mode, britanicul impresioneaza si prin munca de studio, EP-urile To The Stars si Feed Me`s Escape propunand o spectaculoasa aventura de la electro house pana la dubstep.

La inceputul anului 2013, artistul a plecat intr-un turneu in Statele Unite, unde a avut 20 de show-uri sold out, ducand spectacolele sale la un alt nivel. S-a intors, apoi, in Londra, cu un show unic, in care a prezentat fanilor piese de pe primul sau album Calamari Tuesday, lansat in noiembrie 2013.

Feed Me ([email protected] Rock):

https://www.youtube.com/watch?v=NfHrOgu2Lkc

Pe 4 aprilie la Cluj Arena, britanicul va face show pe ritmurile create pentru albumul Calamari Tuesday si nu numai, demonstrandu-si inca o data talentul si abilitatile de a mixa diverse genuri in fata publicului clujean. Foarte bine primit de specialisti, Calamari Tuesday, un album plin de cascadorii sonore, a ocupat prima pozitie in US dance charts, securizandu-si in acelasi timp cateva locuri de top in clasamentele altor tari.

Asa cum sugereaza numele de scena, Feed Me se adreseaza simturilor, prin urmare, pe 4 aprilie la Cluj Arena, nici departamentul vizual nu va fi discriminat. Britanicul promite un show audio-vizual incendiar pentru publicul clujean iubitor de house progresiv, dubstep si tot ce-i mai bun si dinamic de sub marea umbrela electro.

Daca nu l-ati descoperit inca pe Feed Me, gustati o portie din piesele de mai jos. Respirati apoi adanc, adunati-va fortele si pregatiti-va sa primiti sunete pe saturate. 4 aprilie va fi o noapte lunga!

One Click Headshot:

Love is All I Got:

Blood Red: