Creațiile Florăriei La Vie en Rose, artă cu esență florală

de | | 2 Minute

Creațiile Florăriei La Vie en Rose, artă cu esență florală

Florile aduc prospețime într-o vară toridă. Îți sunt de folos atât pentru împăcarea cu cei dragi, cât și pentru exprimarea dragostei, respectului sau recunoștinței. Nerostite, iubirea și recunoștința pot fi subtil declarate oferind un buchet proaspăt și delicat creat de artiștii florali de la La Vie en Rose. 69 de lalele, în diferite culori roz, roșu, mov, galben doar pentru Ea! Un buchet fin de trandafiri roz sau albi, accesorizat cu o broșă elegantă și poți spune că i-ai furat inima! Iar pentru persoana căreia vrei să-i mulțumești poți să alegi un buchet multicolor de frezii ori Ranunculus.

Creațiile Florăriei La Vie en Rose, artă cu esență florală

Un buchet va păstra cu el emoția momentului în care a fost conceput. Poți fi părtaș la înlănțuirea de culori și miresme. La Vie en Rose îți dă prilejul să dai viață imaginației tale printr-un cadou special. Astfel poți să alegi culoarea florilor, tema buchetului (artistic, bussines, casual, elegant, romantic), forma (rotund, piramidal, cutie- the luxury collection), dar și accesoriile potrivite (ambalaj, panglică, broșă). Dându-le aceste indicii artiștilor florali, ei vor crea pentru tine o mică „operă de artă” care va încânta persoana căreia i se adresează.

Creațiile Florăriei La Vie en Rose, artă cu esență florală

La Vie en Rose este un atelier de creație, un atelier al ideilor. Aici pasiunea unei echipe tinere se evidențiază prin creativitate și unicitate. Creațiile La Vie en Rose strălucesc peste tot, la evenimente elegante, nunți exotice, rafinate, dar și petreceri boeme. Frumusețea aranjamentelor florale denotă calitatea superioară a produselor folosite, dar mai ales ingeniozitatea și talentul celor din echipa La Vie en Rose. Alături de ei, imaginația nu are limite.

Fă-ți curaj și spune-i c-o iubești! Buchetul La Vie en Rose o va convinge că ești sincer. Răsplătește persoana care te-a ajutat și te-a susținut într-un mod cu totul deosebit, oferindu-i un buchet înmiresmat de flori.

Micile opere de artă, marca La Vie en Rose îți vor umple ziua de culoare și delicatețe, prin tehnicile speciale de a transpune un buchet în artă cu esență florală.