Ești pasionat de creație, artă, deghizare și papetărie? Ura, CREAMUZA s-a deschis!

de | | 2 Minute

Ești pasionat de creație, artă, deghizare și papetărie? Ura, CREAMUZA s-a deschis!

Pasionații mici și mari de creație, artă, petreceri și papetărie au reale motive de încântare: la etajul I al complexului comercial Central s-a deschis magazinul CREAMUZA, cu produse specifice grupului francez Dalbe, și-a început activitatea din 1 iunie.

Publicul se va putea plimba printre patru raioane speciale:

*Raionul articolelor de petrecere va fi sursa noastră de distracție! Vom găsi aici peruci, măști, lentile, costume, brățări fluorescente, confetti, baloane și multe altele. Ai simțul umorului, vrei să aduci un plus de unicitate unei petreceri sau poate vrei să te deghizezi cu vreo ocazie specială? Aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți concretiza ideile năstrușnice, fie că ești un copil sau un adult.

creamuza cluj central deghizare papetarie 2

*Raionul de creație vine în întâmpinarea celor pasionați de lucru manual și de de activități practice. În ultimii ani, oamenii au început să aprecieze tot mai mult astfel de activități manuale, de creație personală. Creamuza ne oferă unelte și materiale specifice care ne vor ajuta să ne încurajăm și să ne dezvoltăm creativitatea. Creamuza oferă demonstrații în cadrul magazinului. Veniți să vedeți lucruri ușor de realizat împreună cu copiii dumneavoastră.

*Raionul artistic este destinat pasionaților de arte plastice și vizuale, de arta grafică în mod special. Vom găsi aici o gamă largă de acuarele, culori în ulei sau acrilice, pensule, șevalete, spray pentru graffiti (www.dalbe.fr). Raionul artistic va deveni cu siguranță un „colț special” de evadare pentru artiști și pentru pasionații de artă grafică.

creamuza cluj central deghizare papetarie 3

*Raionul de papetărie este micul rai al celor care au un job la birou (și mulți dintre noi avem), al elevilor și studenților, al oricărei persoane care are nevoie de articole de papetărie și dorește ceva special, fie că vorbim de articole din hârtie și carton, instrumente de scris, articole de organizare și arhivare, articole școlare.

creamuza cluj central deghizare papetarie 4

creamuza cluj central deghizare papetarie 4CREAMUZA este situat la etajul 1 al Magazinului Central din Cluj-Napoca, Strada Regele Ferdinand, nr. 22.

Telefon: 0770 988 676
Facebook: Creamuza-/-Dalbe