Craciun in stil suedez la Polus

de | | 2 Minute

Craciun in stil suedez la Polus

 

Spiritul Crăciunului vine la Polus Center iarna aceasta, tocmai din Suedia. Centrul comercial din inima Transilvaniei răsplătește fidelitatea clienților săi cu două bijuterii suedeze pe patru roți. Începând de vineri, cumpărăturile din orice magazin din incinta centrului comercial le pot aduce clujenilor, un autoturism Volvo Volvo XC60 sau un autoturism Volvo V40.

Anul acesta, l-am rugat pe Moș să aducă spiritul Crăciunului, chiar de la el de acasă, din Nord. Așa că, al optulea Crăciun împreună, vine la Polus tocmai din Suedia.

Începând de vineri, 7 noiembrie și până luni, 22 decembrie 2014, toți cei care cumpără de minim 100 de lei, din orice magazin din Polus, pot pleca acasă, în prag de Crăciun, cu una din cele două bijuterii suedeze pe patru roți – un Volvo XC60 sau un Volvo V40.

Dar asta nu este tot. În cadrul loteriei publicitare, sute de premii instant sunt puse la bătaie de către partenerii noștri: Optiplaza, Quantic-Salon de Înfrumusețare, QuickMobile, Yellow Store, C&A, Savannah Drinks, Happy Park, LEGO, Nemira, Pietra, Gatta, Benvenuti, Hervis, Lee Cooper, Poema, Andu, eta2u, Braiconf, Home Sweet Home gifts, DHS, Escudo, Sensiblu, GameWorld, Divertis Shop.

Câștigătorii celor două mașini suedeze pur sânge vor fi desemnați prin tragerea la sorți, ce va avea loc pe 23 decembrie 2014, de la ora 17.00 PM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center.

Le dorim tuturor mult succes! … sau, cum ar spune suedezii – Lycka till!
Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.