Corner Biliard: Vino la un meci de darts pe cinste!

de | | 2 Minute

Corner Biliard: Vino la un meci de darts pe cinste!

Dartsul nu este pentru toată lumea, necesită concentrare maximă, dedicație și perseverență. Jucătorii țintesc de la aproximativ trei metri tabla de joc. Dar în Cluj-Napoca, există un local unde oricine dorește se poate antrena. La Corner Biliard and Snooker, din cartierul Mărăști, atracția principală este dartsul.

Corner Biliard and Snooker este locul în care îți poți petrece timpul liber într-un mod plăcut alături de prieteni sau de cei din familie. La Corner Biliard and Snooker poți întâlni oameni pasionați de aceleași hobby-uri ca și tine, biliard, snooker, ping pong sau darts. Motivați de ambianța primitoare a localului puteți să vă aventurați în întreceri cu alți împătimiți de darts pentru a vă perfecționa tacticile de joc.

În iarnă, la Corner Biliard, au venit mulți împătimiți ai dartsului ca să joace, să-și testeze abilitățile, dar și să comenteze, la o cană de vin fiert, cel mai important turneu de darts din Europa de Est care a avut loc la București. Au urmărit meciurile, cum au evoluat cei mai renumiți jucători de darts din întreaga lume care au venit la Romanian Darts festival. Miza pentru cei aproximativ 400 de jucători a fost mare, obținerea punctele necesare pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Cea mai mare bucurie pentru iubitorii de darts de la Corner Biliard a fost să vadă că printre câștigătorii de pe podium se află și un român, Gabriel Pascaru.

Acum că a venit primăvara, atmosfera la Corner Biliard s-a mai destins. Au trecut emoțiile privind meciurile de darst din cadrul Romanian Darts Festival. Au rămas doar emoțiile meciurilor de darts care se țin la Corner Biliard în fiecare săptămână, marțea și joia.

Localul se umble de veselie și de multă lume interesată să joace darts sau să susțină vreun jucător ambițios. E timpul în care cei prezenți se împart în tabere. Fiecare își comandă ceea ce dorește să consume. Jucătorii se aliniază, iar startul meciului de darts animă și mai mult atmosfera localului. O gașcă de studenți sunt în picioare și încearcă să transmită concentrare maximă colegului aflat în fața tablei de joc. Fetele de la o altă masă stau mâhnite pentru că prietena lor nu e în forma cea mai bună. Nu-i nimic, la Corner Biliard, se poate antrena oricând să devină cea mai bună.

În zilele de primăvară, în care soarele vă scoate obligatoriu din casă și nu știți unde să mergeți, încercați Corner Biliard and Snooker! Vă veți antrena mintea și corpul în „confruntări” cât se poate de pașnice jucând biliard, snooker, ping pong sau darts.

Corner Biliard and Snooker este spațiul în care se pot aduna toți prietenii tăi ca să încingeți un meci de darts pe cinste!

CONTACT
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

PROGRAM
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM