Corner Biliard & Snooker, localul perfect pentru hobby-urile tale sportive

de | | < 1 Minute

Corner Biliard & Snooker, localul perfect pentru hobby-urile tale sportive

Ești pasionat de biliard, snooker sau darts? Ai improvizat acasă tot felul de tăblițe, pe pereți, ca să poți juca darts, dar ți-ai dori un spațiu adecvat, unde să te distrezi cu toată gașca de prieteni?

Corner Biliard & Snooker este localul perfect pentru hobby-urile tale sportive și ale prietenilor. Situat în cartierul Mărăști, Corner Biliard & Snooker este printre puținele localuri din Cluj care reușește să îmbine cu succes activitățile sportive recreative cu cele specifice unui bar. Orele de la serviciu, munca de birou te solicită tot mai mult, iar Corner Biliard & Snooker este o alternativă pentru după-mesele sau weekendurile reconfortante. Te învață să te simți bine făcând ceva activ.

Mișcarea, concentrarea, exersarea unor tactici de aruncare a săgeții, de lovire cu tacul te ajută să te detașezi de restul preocupărilor zilnice, te relaxează. Pauzele dintre meciuri sunt și ele un fel de momente de relaxare, de distracție, când prietenii povestesc și savurează un pahar cu vin cald, o cafea proaspătă sau un ceai fierbinte.

Petrecând timp în Corner Biliard & Snooker, vei întâlni oameni noi, pasionați de aceleași hobby-uri ca și tine, biliard, snooker sau darts. Astfel, te poți întrece și te poți perfecționa, învățând noi tactici de joc de la jucătorii mai abili decât tine. Sau de ce nu, poți fi chiar tu antrenorul de darts!
Și dacă partidele sunt atât de antrenante încât uiți uneori noțiunea timpului, nu este cazul să te stresezi. La Corner Biliard & Snooker prețurile sunt decente, iar personalul este foarte amabil și te face să te simți de-al casei.

Renunță la improvizațiile din apartament! Vino la Corner Biliard and Snooker, să te bucuri de cea mai frumoasă sală de darts și biliard! Este pregătită cu tot ce trebuie.

Meciul poate începe!