Corner aruncă bine săgeata

de | | 2 Minute

Corner aruncă bine săgeata

Corner Biliard & Snooker este locul cel mai prietenos in care poti juca Darts cu amicii, colegii de serviciu sau vecinii de cartier. Intr-un atmosfera placuta vei gasi si alti oameni pasionati si dornici sa isi testeze abilitatile.

Primele partide de Darts își au originile în Anglia medievala, când arcașii se antrenau aruncand cu mana sageti scurte, fara arc, in butoaie de vin rasturnate sau in trunchiuri de copaci. De fapt, se zice ca ceea ce a dat Darts-lui popularitate au fost tocmai butoaiele de vin. Dupa antrenamente soldatii mergeau sa se relaxeze in cramele acelor timpuri locul unde se gaseau din belsug butoaie de vin. Din motive practice evidente, s-a utilizat doar capatul butoiului ca si tinta fixata pe un perete si astfel s-a obtinut prima tabla de Darts.

Chiar dacă nu este o cramă, precum cea din Anglia medievală, și este situat la etaj, Corner Biliard & Snooker este localul modern care are magnetismul unei crame din acele vremuri. Aici se strâng toți clujenii pasionați de a arunca săgeți la ținte fixe. Cei mai buni îi incurajează pe începători, explicându-le tehnicile de bază ale Darts-lui: pozitia corpului relaxata si in echilibru, tinerea corpul sagetii intre degetul mare, aratator si cel mijlociu; folosirea a trei săgeți la o aruncare; aruncarea-ferma si lina etc.

Incurajati de prieteni, care pot urmari partidele de Darts, nu neaparat cu ocua de vin in fata, ci mai degraba cu o bere, cei mai experimenti in a arunca sageti se pot intrece la Corner Biliard & Snooker. Au toate conditiile optime pentru a se antrena, dar si pentru a se „duela”. Iar victoria este mult mai puternic simțită când o trăiești alături de prieteni, alaturi de persoanele carora le pasa ca evoluezi.

foto Darts Corner Biliard

Printre jocurile de Darts cele mai cunoscute care se joacă și la Corner Biliard & Snooker se numara jocul 301.

Descriere joc 301:  Se incepe cu orice dubla. Se arunca pe rand. Se urmareste reducerea scorului, de la 301 la 0.
Jocul se incheie cu o dubla, de exemplu 40 = dublu 20, 32 = dublu 16 (daca scorul este mai mare decat punctele ramase, atunci scorul este „anulat” – trebuie sa aruncati din nou dupa aruncarea adversarului).

Un alt joc popular este așa-numitul „Scorul Mare”.

Descriere joc „Scorul Mare” : Toti jucatorii au cinci vieti. Fiecare jucator arunca o sageata cat mai aproape de ochiul „bull”. Cel care arunca cel mai aproape de ochiul „bull” incepe jocul si are o aruncare libera. Jucatorul urmator trebuie sa aiba un scor mai mare decat primul. Atunci cand un jucator isi pierde toate cele 5 vieti, iese din joc. Castiga acel jucator care ramane cu vieti.

Un joc antrenant si palpitant este cel denumit de aruncatorii de sageti „In jurul ceasului”

Descriere joc „In jurul ceasului”: Se arunca pe rand fiecare numar, de exemplu 1, 2, 3, 4 pana la 20, 25, 50. Castiga cel care nimereste toate numerele in ordine.

La Corner Biliard & Snooker alaturi de Darts se mai poate juca Biliard, Snooker si Ping Pong, localul reusind sa pastreze comunitatea aproape, oferind ceva diferit pentru fiecare oaspete. Nu ezitați sa-i treceti pragul, dorinta de competiție va va molipsi.

CONTACT
Adresa: Str. Iazului, Nr. 21, Etaj 1, Cluj-Napoca
Telefon: 0753433732
E-mail: [email protected]
Website: www.corner-biliard.ro
Facebook: facebook.com/Corner.Biliard.Snooker

PROGRAM
Luni – Duminica: 12:00 PM – 12:00 AM