Copywriting, organizare de evenimente si agricultura ecologica: Cele mai cautate cursuri ale momentului vin in Cluj

de | | 3 Minute

Copywriting, organizare de evenimente si agricultura ecologica:
Cele mai cautate cursuri ale momentului vin in Cluj

Cele mai noi cursuri de perfectionare vin la CLUJ! Esti pasionat de organizarea de evenimente, de copywriting sau de agricultura ecologica? Creative Business Management vine in perioada 26 -29 martie in orasul tau cu cele mai bine vandute cursuri ale momentului. Cei mai buni traineri in domeniu vin in Cluj pentru a sustine cursuri acreditate national si european. Inscrierile sunt deschise pana pe 22 martie, in limita locurilor disponibile.

Cursul de Planificarea si Organizarea Evenimentelor este la a 41-a editie sustinuta de trainerul Bianca Preda, avand peste 600 de absolventi de la lansarea sa pe piata. Bianca este trainer certificat ANC si are o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente. Cursul sau este unul cu o abordare originala si interactiva, suportul sau de curs fiind inspirat din activitatea proprie de event planner. Cursul este structurat pe doua zile, sambata si duminica, timp de 8 ore pe zi. La finalul sesiunii de formare participantii vor stii sa elaboreze un concept de eveniment si vor avea notiunile esentiale despre prezentarea si bugetarea unui eveniment. La finalul cursului participantii pot primi, in urma unei examinari, un certificat acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei de “Organizator de Targuri si Expozitii”– cod COR 243210. Costul de participare este de 600 de lei si este scutit de TVA.

Initiere in Copywriting si Content writing este la a 11-a editie si este sustinut de trainerul Catalin Ionascu, fondatorul Romanian Copywriter. Catalin este unul dintre cei mai cunoscuti profesionisti in domeniu si un trainer apreciat de toti cursantii care au participat la cursurile sale. Cursul se desfasoara pe parcursul a doua zile (sambata si duminica), timp de 8 ore pe zi. Fiecare cursant isi va exersa si dezvolta abilitatile de scriere sub indrumarea trainerului prin exercitii practice. La finalul cursului, participantii vor primi o diploma de participare din partea agentiei Creative Business Management. Costul de participare este de 500 de lei (TVA inclus).

Operator in ferme ecologice mixte este la a 15-a editie si se sustine pe o perioada de 4 zile. In prima zi de curs, participanții vor învăța de la lectorul Maria Toader, profesor în cadrul UASMV, principiile cultivării plantelor în sistem ecologic, rețete de fertilizatori și metode de recoltare iar in ziua urmatoare modulul de creștere a animalelor în sistem ecologic va fi susținut de lectorul Viorica Boboc, președinte al Asociației Bioavicultorilor din România- BIOAVIROM. In cea de-a treia zi de curs, dr. Ing. Aurelia Grecu, va prezenta condițiile de certificare ale unei ferme ecologice și informații despre completarea și depunerea angajamentelor și cererilor unice de plată pentru măsurile compensatorii de dezvoltare rurală aplicabile pentru PNDR 2014-2020 (Măsura 10 – agro-mediu și climă și Măsură 11 – agricultură ecologică). Informațiile prezentate îi vor ajuta pe fermieri în completarea adeverințelor APIA necesare depunerii dosarelor pentru obținerea subvențiilor.  In ultima zi de curs, participanții vor face o vizită la una dintre cele mai cunoscute ferme mixte din zona. La finalul cursului participantii pot primi, in urma unei examinari, un certificat acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei de “Operator in ferme ecologice mixte”– cod COR 314205. Pretul cursului este de 800 de lei si este scutit de TVA.

Mai multe detalii despre cursurile organizate in Cluj de Creative Business Management poti gasi pe www.cbmanagement.ro
Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0743.183.353, pe adresa de email [email protected] sau pe site-ul www.cbmanagement.ro.

Creative Business Management Cluj