Copiii care citesc traiesc fericiti pana la adanci batraneti

de | | < 1 Minute

Copiii care citesc traiesc fericiti pana la adanci batraneti

Diverta lansează campania Copiii care citesc traiesc fericiti pana la adanci batraneti – un demers de încurajare a lecturii în rândul copiilor

Diverta Hubertus, magazinul de divertisment si dezvoltare personala pentru întreaga familie inițiază la Cluj o campanie de încurajare a lecturii pentru copii. Campania își propune să îi facă pe adulți să conștientizeze importanța lecturii de timpuriu, dar și să faciliteze accesul la lectură și cultură copiilor din categoriile defavorizate.

Astfel, în perioada 21 februarie – 30 aprilie, părinții sunt invitați să aducă în magazinul Diverta Hubertus (Bd. 21 Decembrie, nr. 22) o carte pe care copilul lor a citit-o deja și primesc, în schimb, 15% reducere la cumpărarea uneia noi. Cărțile donate vor ajunge la copiii ai căror părinți nu își pot permite să le cumpere o carte sau la cei aflați în centrele de plasament din Cluj.

Totodată, pe toată perioada campaniei, în magazinul Diverta Hubertus se vor derula o serie de evenimente pentru copiii, menite să le deschidă apetitul pentru lectură.

Printre acestea, ateliere de lectură creativă sau seri de lectură organizate în parteneriat cu cele mai mari edituri din țara, dar și seminarii și dezbateri pentru părinți, menite să îi facă să conștientizeze rolul lecturii în educația copilului, dar și să le ușureze munca e convingere pe care trebuie să o ducă pentru ca cei mici să ajungă să citească.

Diverta Hubertus, aflat pe Bv. 21 Decembrie, nr. 22, se remarcă între librărille clujene cu o gamă de carte pentru copii foarte diversificată. De altfel, magazinul are o întreagă zonă dedicată copiilor în care părinții pot regăsi cărți, jucării creativ educative, filme și desene animate, dar și articole școlare cu personajele preferate ale celor mici.