Cookera – un nou concept de food delivery în Cluj | Eat Different

de | | 5 Minute

Cookera – un nou concept de food delivery în Cluj | Eat Different

Când te-ai bucurat ultima oară de o experiență culinară unică? Cei de la Cookera îți propun să te alături provocării #eatdifferent și să trăiești experiența unui prânz #altfel, savuros și echilibrat, creat de adevărați maeștri bucătari.

Cookera adoptă cel mai nou concept de delivery din Cluj, propunând un meniu nou în fiecare zi, bogat în preparate. Cookera este conceput pentru a oferi opțiuni pe gustul tuturor: de la feluri de mâncare tradiționale, reinterpretate în stilul unui restaurant à la carte, până la dish-uri sofisticate, ce nu sunt în mod clasic disponibile în regim delivery. 

Ingredientele mereu proaspete, furnizate în mare parte de producătorii locali, și experiența bogată a chefilor se îmbină armonios, rezultând o experiență culinară completă, pe care o poți testa la birou sau acasă!

Preparatele unui restaurant à la carte la tine acasă

A mânca diferit înseamnă, deopotrivă, să te bucuri de preparate clasice, într-o manieră reinterpretată, dar și să experimentezi combinații de gust sau ingrediente cu totul inovative. Pe acest principiu s-au bazat și cei de la Cookera în dezvoltarea conceptului lor.

Varietatea este, cu siguranță, punctul lor forte. Meniul se schimbă în fiecare zi, așa că nu ai niciodată ocazia să te plictisești! Mai mult, acesta reunește atât preparate tradiționale, care te duc cu gândul la “acasă”, interpretate în stilul unui restaurant à la carte, cât și feluri de mâncare inaccesibile în mod normal printr-un serviciu de delivery. Carnea de vânat sau iepure, preparate gătite la sous-vide, toate acestea pot ajunge acasă sau la birou cu o simplă comandă la Cookera.

Cookera

 

Ingrediente atent alese

Ingredientele care stau la baza mâncării pregătite de chefii de aici sunt selectate pentru a respecta cele mai înalte standarde de calitate. Pentru a recrea acel gust autentic, cât mai aproape de natură, multe dintre produse sunt achiziționate direct de la producătorii locali. În acest mod, fiecare experiență culinară Cookera aduce un plus de valoare micilor antreprenori clujeni.

Nu doar ingredientele atent alese contribuie la calitatea superioară a mâncării, ci și prepararea în cantități reduse. Întrucât fiecare zi aduce un nou meniu, complet diferit, o producție extinsă ar conduce, inevitabil, la risipă alimentară. Prin urmare, nu se gătesc mai mult de 30 de porții din fiecare fel de mâncare.

Cum te asiguri, totuși, că apuci să te bucuri de preparatul tău favorit? Secretul constă într-o comandă plasată la primele ore sau, chiar mai bine decât atât, într-o precomandă! Meniul este disponibil pe site cu aproximativ două săptămâni în avans, așadar, atunci când găsești un fel de mâncare pe care îți dorești să-l testezi, tot ce trebuie să faci este să îți rezervi o porție! Poți selecta în avans adresa și intervalul orar în care dorești să servești prânzul, iar acesta va ajunge la tine în ziua stabilită. 🙂

Ești la dietă? Nutriționistul Cookera te ajută!

Pentru cei care acordă o atenție deosebită numărului de calorii și valorilor nutriționale, avem o veste bună! Cookera afișează pentru fiecare preparat acest tip de informații, atât de necesare pentru menținerea unei vieți echilibrate. Mai mult, dacă vrei să-ți compui un prânz potrivit pentru dieta ta, poți cere ajutorul nutriționistului Cookera, care îți va face recomandări personalizate în funcție de stilul tău de viață!

Mâncarea ajunge în siguranță la tine

De câte ori ai comandat felul tău de mâncare favorit și ai observat că nu are același gust ca atunci când îl servești în restaurant? Explicația este destul de simplă: majoritatea afacerilor de acest tip din Cluj folosesc delivery-ul ca pe un serviciu complementar, mai degrabă decât unul principal. De aceea, investiția în echipamente și ambalaje special concepute pentru un astfel de serviciu nu se ridică la cele mai înalte standarde. În consecință, căldura se pierde, iar gustul original suferă modificări.

Cookera este un brand care se concentrează exclusiv pe delivery. Preparatele sunt transportate în caserole special concepute, care sigilează termic mâncarea, păstrându-i savoarea intactă. Alături de ele, vei putea descoperi niște tacâmuri rezistente, diferite față de clasicele bucăți fragile de plastic, concepute pentru consumul tuturor alimentelor, indiferent de densitatea și structura lor. Vesela este complet reutilizabilă și reciclabilă.

Cookera

Pentru o transparență deplină, preparatele de pe site reprezintă mostre fidele ale celor care vor ajunge la tine. Chiar și platingul rămâne intact. Cookera nu livrează prin intermediari, ci a dezvoltat un sistem propriu, iar cei care livrează mâncarea sunt instruiți în privința modului în care aceasta ar trebui transportată corect.

Ți-a plăcut mâncarea? Poți transmite un feedback chef-ului!

Atunci când comanzi mâncare, nu ai nicio informație despre omul care stă în spatele preparatului tău! La Cookera, ai ocazia să faci cunoștință cu chef-ul din spatele preparatului chiar înainte să comanzi!

Fiecare fel de mâncare este atribuit unui maestru bucătar, iar fiecare chef are o pagină dedicată în site, unde poți consulta descrierea lui și feedback-urile lăsate de ceilalți clienți. După ce savurezi preparatul, îi poți transmite complimente personal sau îi poți lăsa un feedback constructiv, desigur! 

Momentan, business-ul colaborează cu doi chefi bucătari de excepție, însă portofoliul urmează să se extindă!

Cât costă experiența Cookera?

Deși toate facilitățile prezentate par să te conducă la un cost exorbitant, raportul calitate-preț este unul mai mult decât echitabil! Prețurile preparatelor sunt aproximativ cu 30% sub nivelul celor dintr-un restaurant clasic, iar fidelitatea este răsplătită suplimentar cu reduceri individuale și de grup.

Fiecare persoană își poate deschide un abonament Cookera dacă consumă de cel puțin de două ori pe săptămână de pe platformă. Prin acest pachet, la fiecare comandă plasată te bucuri de un cashback de 20% sub formă de credit în aplicație.

Pentru companii, beneficiile se extind și ele. Angajatorul poate avea acces la un raport personalizat săptămânal, poate stabili limite de credit zilnice sau lunare pentru angajați. Mai mult, se bucură de un termen de facturare flexibil și de reduceri suplimentare! În prezent, abonamentele Corporate se pot solicita doar telefonic.

Ca plan de dezvoltare, Cookera își propune să introducă un “meniu al zilei” altfel, în care fiecare persoană să aibă acces la un pachet de două preparate la alegere pentru un preț de 40-45 de lei, indiferent de prețul individual al fiecărui fel de mâncare.

Ești pregătit de provocarea #eatdifferent?

#eatdifferent este o întreagă experiență de la momentul deschiderii site-ului Cookera și până la momentul ultimei linguri servite! Preparatele îți încântă toate simțurile, iar biroul se transformă pentru câteva minute într-un adevărat restaurant à la carte.

Te invităm cu drag să testezi și tu experiența Cookera! Poți comanda felurile tale preferate direct de pe site ? www.cookera.ro sau în aplicație, disponibilă atât pentru Android, cât și pentru iOS!

Alături de Cookera, ți-am pregătit și un cod de 20% reducere, valabil la prima ta comandă: clujcomcook20

Date de contact:

Site: www.cookera.ro
Facebook: facebook.com/cookera.cluj/
Instagram: instagram.com/cookera.cluj/
Program de livrare: Luni-Vineri, 09:00-17:00

Cookera