Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca

de | | 2 Minute

Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca

În acest weekend, copiii sunt așteptați la VIVO! Cluj-Napoca, la cel mai mare eveniment de construcţie LEGO® cu tematică de Crăciun. Micuţii vor avea ocazia să construiască un brad de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO® şi un Om de Zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®.

Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca

La fel ca anul trecut, fanii LEGO® sunt invitați la marele eveniment de construcție cu tematică de Crăciun, care va avea loc în acest weekend la VIVO! Cluj-Napoca. Dorința organizatorilor este aceea de a-i implica pe copii într-o acțiune de grup. Micuții sunt îndemnați să lucreze în echipă și să colaboreze pentru a realiza construcții mai mari decât ei. Participanții își vor uni forțele pentru a construi, din piese LEGO®, modele 3D de dimensiuni impresionante: Bradul de Crăciun din aproximativ 30.000 de piese LEGO®, înalt de aproape 2 m și Omul de zăpadă din aproximativ 22.000 de piese LEGO®, înalt de 1,2 m.

Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca

La acest eveniment sunt așteptați copiii cu vârsta începând de la 4 ani. Evenimentul se va desfășura în 25 și 26 noiembrie 2017, între orele 12:00-20:00, în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informaţii din VIVO! Cluj-Napoca.

Construim Crăciunul împreună cu LEGO® la VIVO! Cluj-Napoca

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,1 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.

CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.