Vino și tu la Conferința 10 femei de 10, pe 10 martie la Cluj!

de | | 3 Minute

MANIFESTO 10 femei de 10, Susținut de SPARK SCHOOL.

E nevoie de un sat să crești un copil. E nevoie de o comunitate de femei care muncesc împreună, care se ajută și care se susțin nu doar declarativ să creștem în business sau la locul de muncă. În spatele imaginilor din social media sau în spatele cifrele de business stă întotdeauna multă muncă, sacrificiu, un proces continuu de educare și rafinare, zeci de ore în care aceste femei au luptat pentru visul lor. Vino să le afli povestea! Vino să înveți, să te lași inspirată și motivată!

Nicicând mai mult ca azi, NOI, femeile trebuie să facem acest pas împreună!

Despre eveniment

Pe 10 martie 2023, la Grand Hotel Italia, ești invitată să iei parte la Conferința 10 femei de 10, o zi în care femei puternice, smart, frumoase și mai ales care excelează fiecare în domeniul ei de activitate te invită să te lași inspirată, motivată și să creăm împreună bazelei unei comunități locale de femei antrenor sau care își doresc să facă pasul în antreprenoriat sau să găsească motivația și tool-urile pentru a fii cea mai bună versiune a lor în profesie dar și în viața personală.

Speakerii :

· Ruxandra Mercea – CEO Spark School

· Camelia Crișan – Solistă de muzică ușoară și populară și content creator

· DR. Florina Raica – CEO BRIGHT SKIN – Rețea de cabinete medicale dermatologie și dermato-estetică

· Laura Savu – Fondator și organizator WOMEN RALLY

· NORA DOBRE – Expert senior în HR&Comm

· Ivan Mihaela – CEO Wolf Art – Agenția de imagine –

· Dr. Hedi Hoka – Psiholog doctor/autor /trainer mindfulness/ facilitator constelații familiale/ TEDx speaker/ Mamă

· Teodora Istrati – CEO Teoskitchen/ Digital Creator

· Horațiu Blandiana -CEO Consultant de Stil

· Ionela Hederfai – Owner and Founder/ Interior Designer at HederArt Concept și organizator al târgului de profil Art Design Days

· Delia Ciurea – CEO și Expert în proprietate intelectuală ACTA MARQUE Agenţie de Proprietate Intelectuală

Bilete:

Prețul unui bilet este de 220 lei iar pentru studenți este de 150 lei.

Biletul include accesul la conferință pentru întreaga zi, coffee break și lunch break. În plus, pentru că suntem în luna femeii vei avea parte de un super goodie bag! Partenerii noștri de la ND MEDHEALTH, ISDIN, URIAGE, EVA Intima, APIVITA, oferă un goodie bag fiecărei participante la conferință.

Pentru clienții corporate, interesați de achiziționarea unui număr mai mare de bilete pentru femeile din compania lor (cadou de luna femeii), există posibilitatea unor prețuri cu discount special.

Bilete se pot cumpăra de aici. În cazul în care ai nevoie de o altă ofertă personalizată sau ai nevoie de orice informații legata de conferiță, te rugăm să ne scrii aici : [email protected].

Partneri: MEZUM, Fornetti România, Opticlinic MED

Susținători: BBM, JOLIDON, YVES ROCHER, Princess Nails Spa, Magnolia, ND MEDHEALTH, ISDIN, URIAGE, Eva Intima, APIVITA

Shopping partner: Iulius Mall Cluj-Napoca

Concept creativ& grafică a conferinței: POI Agency

Un eveniment marca Lifestyle de Cluj, Susținut de SPARK SCHOOL.

Indiferent de ce „ne facem când suntem mari”, totul începe de pe băncile școlii. Modul în care suntem susținuți, formați, ajutați, încurajați, își pune amprenta asupra viitorului nostru. Iar când o asculți pe Ruxandra Mercea ( CEO SPARK SCHOOL) vorbind, simți cu adevărat că ai găsit locul potrivit pentru educație. Căci Ruxandra o propovaduieste și o simte prin fiecare por! Iar fără educație, viitorul ar fii nesigur. Mulțumim Ruxandra pentru munca ta și a întregii echipe, onorați să vă avem alături!

În luna femei, 10 femei de 10 își dau întâlnire cu viitorul tău! Ne vedem cu drag! Urmărește-ne pe Instagram și Facebook pentru noutăți !

Comunicat de presă