Concertul Pink Martini se mută la Casa de Cultură a Studenţilor

de | | 2 Minute

Concertul Pink Martini de luni, 5 Octombrie, se mută la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca.

Concertul Pink Martini care trebuia să aibă loc inițial la Sala Polivalentă din Cluj, se mută la Casa de Cultură a Studenților – anunță organizatorii evenimentului. Decizia a fost luată din cauza interesului scăzut al publicului pentru concert și pentru ca evenimentul să se poată desfășura în condiții optime.

Pentru ca publicul care nu va afla de modificarea locației concertului până luni să aibă totuși timp să ajungă de la Sala Polivalentă la Casa de Cultură a Studenților, evenimentul nu va mai fi deschis cu Zoli Toth Project, urmând să înceapă la ora 20:30 cu Pink Martini.

Biletele mai sunt disponibile la categoria VIP – 250 de lei, la categoria Premium – 210 lei, la categoria I – 190 de lei, la categoria a II-a – 170 de lei şi la categoria a III-a – 140 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim şi la magazinele partenere.

Pink Martini ne invită într-o călătorie muzicală în care vom putea trăi vibrațiile unor piese devenite deja clasice, dar și a unora extrase de pe cel mai recent album, al optulea din carieră, “Dream a little dream”. Din setlist nu va lipsi nici “Până când nu te iubeam”, piesa preluată de către grupul american de la legenda noastră autohtonă, Maria Tănase.

Acordurile de jazz, pop, muzica clasică și latino vor încânta auzurile spectactorilor, iar cei 15 muzicieni de top, printre care se numără și Sofia, Melania, Armanda și August Von Trapp, descendenții lui Captain și ai Mariei von Trapp (din versiunea originală The Sound of Music ce datează din 1965) vor pune în scenă un show incredibil.

Un grup muzical cu o istorie impresionantă, Pink Martini a luat ființă în 1994 în Oregon, la inițiativa pianistului Thomas Lauderdale care, la scurt timp, a cooptat-o pe China Forbes. Pink Martini nu se sfiește să experimenteze noi “rețete” compoziționale, dând naștere de fiecare dată unui regal muzical care pătrunde până în adâncul sufletului ascultătorului.

Concertul Pink Martini reprezintă o experiență de neratat, evenimentul fiind prezentat în premieră pentru publicul din Cluj-Napoca de către Phoenix Entertainment.