Concertul Hooverphonic se mută la Casa de Cultură a Studenților

de | | 2 Minute

Concertul Hooverphonic se mută la Casa de Cultură a Studenților

Concertul susținut de trupa belgiană Hooverphonic în 19 mai la Cluj-Napoca va avea loc la Casa de Cultură a Studenților și nu la Sala Sporturilor „Horia Demian”, cum fusese anunțat inițial. Ora de începere rămâne 20.00, iar în deschidere vor concerta cei de la Robin and the Backstabbers.

„Este o perioadă plină de evenimente în oraș, iar bugetul clujenilor pare să fie mai chibzuit decât în anii trecuți. Vânzarea biletelor a mers mai încet decât am estimat, așa că am decis relocarea concertului la Casa de Cultură a Studenților, pentru a putea oferi atmosfera de eveniment pe care ne-o dorim. Hooverphonic vin pentru prima dată în Transilvania și suntem convinși că vor oferi un spectacol excepțional. Le mulțumim tuturor pentru înțelegere și îi asigurăm pe fanii trupei că vor avea aceleași condiții bune pentru a participa la spectacol, iar Alex Callier, Raymond Geerts și Noémie Wolfs îi vor încânta cu melodii precum Mad About You, Anger Never Dies și Amalfi”, au explicat organizatorii.

Persoanele care și-au cumpărat deja biletele vor putea veni cu ele la noua locație fără să fie nevoie să le schimbe, iar locurile din sala Casei de Cultură a Studenților vor avea aceeași organizare ca la Sala Sporturilor – cinci categorii diferite.

Persoanele care doresc să renunțe la bilete au următoarele variante: cei care și-au cumpărat bilete prin biletmaster.ro sunt rugați să trimită un mail la adresa [email protected], cu confirmarea comenzii, iar cei care și-au cumpărat bilete de la locațiile de vânzare din Cluj-Napoca sunt așteptați la punctul de vânzare din Polus Center.

Biletele au prețuri cuprinse între 60 și 180 de lei și sunt disponibile online, pe biletmaster.ro, precum și la punctele de vânzare din Casa de Cultură a Studenților, Polus Center, Daisler Print House, Shto, Jaxx – Garajul cu Rock și Bookstory.

Concertul Hooverphonic este organizat în cadrul celei de-a patra ediții a Photo Romania Festival.

Originară din Belgia, trupa Hooverphonic este una dintre cele mai populare formații europene ale momentului, având la activ opt albume produse, două discuri de platină câștigate și, cel mai recent, titlul de cea mai bună trupă a anului 2013 la premiile MIA (Music Industry Awards, Belgia). A debutat cu un album trip-hop, pentru ca piesele de mai târziu să aibă influențe rock, pop, electronice și alternative. Cel mai recent album, „Reflection”, a fost lansat la finalul anului 2013, iar trupa se află în prezent într-un turneu mondial de promovare.