Concertul BILLY IDOL din Cluj-Napoca se muta in Piata Unirii

de | | < 1 Minute

Concertul BILLY IDOL din Cluj-Napoca se muta in Piata Unirii

Cluj-Napoca, 19 iunie 2014 – Amprenta anunta schimbarea locului desfasurarii concertului sustinut de Billy Idol pe 30 iunie la Cluj-Napoca.
Artistul va concerta in premiera in centrul Clujului, in Piata Unirii, intr-un spectacol unic.

Amplasarea si vizibilitatea categoriilor de bilete deja achizitionate vor fi pastrate. Mai mult decat atat, biletele cumparate pe inele vor primi acces la o categorie superioara, respectiv la Golden Ring.
Accesul se va face pentru fiecare categorie (VIP, Golden Ring, Gazon A, Gazon B) prin laterala Pietei Unirii (zona BNR, cofetaria Carpati, Libraria Universitatii) incepand cu ora 16:00.

„Piata Unirii ofera o desfasurare foarte buna pentru evenimente de acest gen si ne doream de multa vreme un concert de zile mari in centrul orasului. Calitatea show-ului va fi net superioara. Ii asteptam pe toti cei care doresc sa vada o productie grandioasa si sa traiasca experienta unui concert Live de talie internationala”, declara Cristina Szasz, director de comunicare al agentiei Amprenta.
“Este o premiera pentru Cluj, atat din punctul de vedere al notorietatii artistului cat si din punctul de vedere al productiei efective. Toate costurile cu artistul, costurile logistice si de organizare sunt suportate de Agentia Amprenta. Pe scena vor urca Billy Idol impreuna cu chitaristul Steve Stevens.” completeaza Cristina Szasz.
Accesul la concert se face pe baza de bilet sau invitatie, zona de desfasurare a concertului urmand sa fie limitata ca si vizibilitate de panouri inchise, inalte de 4 m de jur imprejurul locatiei.

Biletele se gasesc pe www.eventim.ro si in reteaua Eventim.
Informatii la telefon 0736.620.649