Concert Nu-i Lumină Nicări

de | | < 1 Minute

Concert Nu-i Lumină Nicări

Premieră lirică la Sala Polivalentă din Cluj, vineri, 19 decembrie 2014

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca în parteneriat cu Asociația ”Fidelia-bucuria operei” și Primăria Municipiului Cluj-Napoca, au plăcerea de a vă invita joi, 11 decembrie, ora 12.00, în Foaierul Operei, la Conferința de presă ce anunță Concertul extraordinar de Crăciun ”Nu-i lumină nicări”, susținut pe data de 19 decembrie a.c., la Sala Polivalentă din Cluj.

Realizat în premieră națională excepțională, grandiosul eveniment reunește într-un spectacol încărcat de speranță, magie și farmec liric Soliștii, Orchestra, Corul şi Corpul de balet al Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, alături de Corul de copii ”Junior VIP”, Corul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj şi Ansamblul Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia”. Invitații speciali ai acestui eveniment sunt distinșii artiști Grigore Leşe şi Marcel Pavel.

Vă așteptăm pentru a întâmpina împreună cel mai spectaculos eveniment clujean al lunii decembrie, care va impresiona printr-o inedită regie artistică de operă, colind şi dans reunite într-un eveniment unic, oferind o nouă însemnătate Concertelor de Sărbători!

Pentru mai multe informaţii, precum şi pentru confirmarea participării la Conferinţa de presă, vă rugăm să ne contactaţi la adresa [email protected] sau la numărul de telefon: 0762 200 976.