Concert Lenny Kravitz: program, acces & alte informații utile

de | | 3 Minute

Concert Lenny Kravitz: program și reguli de acces | 6 mai 2019 | BTarena Cluj-Napoca

În doar câteva ore începe la Cluj concertul Lenny Kravitz, un show inclus în turneul de promovare al celui mai recent album al artistului » Raise Vibration. Emagic, organizatorii concertului, au pus la dispoziția publicului cele mai importante informații cu privire la program, reguli de acces, bilete și alte detalii utile.

Programul zilei:

18:00 » accesul posesorilor de bilete (toate categoriile).
20:00 » concert de deschidere: artista Annahstasia Enuke
21:00 » concert Lenny Kravitz

Pentru a evita aglomerarea zonelor de acces, publicul este așteptat, așadar, începând cu ora 18:00, la BTarena (Sala Polivalentă).

Reguli de acces

  • Accesul la concert se face în baza biletului valid, pentru o singură persoană, o singură dată, precum și în baza unui act de identitate. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului.
  • Porțile de acces vor fi semnalizate în conformitate cu zonele de repartizare bilete, astfel spectatorii sunt încurajați să intre la concert la porțile corespunzătoare.
  • NU SE PERMITE ACCESUL cu: băuturi și produse alimentare achiziționate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.
  • ESTE PERMIS ACCESUL cu aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoțite de rețetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Alte informații utile

  • Atenție: accesul cu un bilet se poate face o singură dată. Astfel, dacă un spectator iese din zona de concert, pentru a reveni în sală, va avea nevoie de un nou bilet de acces. Valabil și în cazul celor care dețin brățări.
  • Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru aceștia. Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult.
  • Înregistrările audio-video sunt interzise, iar încălcarea acestei reguli poate duce la confiscarea aparatelor folosite astfel de către cei care participă la eveniment.
  • Se poate fuma doar în zonele special amenajate și marcate, fumatul fiind interzis în incinta BTarena. Încălcarea acestei reguli poate duce la amendă.
  • În caz de pierdere, furt sau distrugere, biletul nu poate fi înlocuit. Biletul nu poate fi transferat înspre o altă persoană, nici revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
  • În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență de sectorul în care au alocate biletele.

Organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii și înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator și terți.

Achiziționarea băuturilor și produselor alimentare

În incinta Sălii Polivalente, spectatorii vor avea la dispoziție băuturi răcoritoare, apă, înghețată și gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Toate produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.

Toate barurile, la fel și toaletele, vor fi amplasate pe inel, la etajele 1 și 2 ale Sălii Polivalente, precum și în zona de fumători.

Parcare

Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, aceștia sunt rugați să apeleze la parcările publice aflate în apropiere, parcarea Sălii Polivalente nefiind disponibilă pentru concertul de luni.

Bilete

Ultimele bilete pentru concertul Lenny Kravitz pot fi achiziționate de pe lennykravitz.emagic.ro, eventim.ro, iabilet.ro și din magazinele partenere, până în ziua evenimentului. În limita disponibilității, acestea pot fi achiziționate de la casa de bilete a Sălii Polivalente înainte de concert. Casa de bilete se deschide la ora 17:00 și este situată în incinta FORM/SPACE. În ziua evenimentului, biletele se mai pot cumpără și online, DOAR pe www.eventim.ro, până la ora 16:00.

Pentru mai multe detalii de ultimă ora, urmăriți site-ul: www.emagic.ro și pagina de facebook: www.facebook.com/EmagicRomania.