Concert Lara Fabian la Cluj

de | | < 1 Minute

Concert Lara Fabian la Cluj. Spune-i “J’taime” de 8 martie cu un bilet la concertul Lara Fabian

Dacă vrei sa îi arăți recunoștința femeii speciale din viața ta, grăbește-te să cumperi bilete la cel mai frumos concert al anului 2016.
Mai puțin de 2 luni ne despart de mult așteptatul concert al primăverii învaluit în emoție și trăiri vibrante al renumitei interprete Lara Fabian. Miercuri, 20 Aprilie 2016 ora 20:00, Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește un concert de excepție, unde vom avea ocazia să ascultăm o combinație a sunetului cu emoția în interpretarea Larei Fabian.

Ceea ce trebuie evidențiat este faptul că pasiunea extraordinară a artistei se regăsește atât în piesele mult cunoscute precum “J’taime” cât și în cele prezentate în primă audiție sau cele mai puțin renumite.

Evenimentul se bucură de un succes extraordinar, având în acest moment imaginea unei săli aproape pline, categoriile IV, V si VI fiind in prag de epuziare.
Biletele au preturi cuprinse intre 89 si 330 lei in functie de categorie și pot fi achiziționate online de pe Eventim sau de la standul Ticket Events din Iulius Mall.

Categoria VIP: 330 lei
Categoria I: 279 lei
Categoria II: 239 lei
Categoria III: 179 lei
Categoria IV: 139 lei
Categoria V: 109 lei
Categoria VI: 89 lei