Concert Julio Iglesias in Cluj

de | | < 1 Minute

Concert Julio Iglesias in Cluj. Concertul va avea loc în data de 22 mai la Sala Polivalentă şi face parte dintr-un tur mondial pe care marele artist îl va susţine în 2015. Infomaţia apare pe site-ul oficial al vedetei.

Este vorba de celebrul cântăreţ spaniol Julio Iglesias, care revine în România pentru două concerte, unul la Cluj-Napoca, pe 22 mai,  iar celălalalt la Bucureşti, pe data de 20 mai.

Julio Iglesias este artistul latino cu cele mai multe discuri vândute din toate timpurile, potrivit Guinness World Record. Celebrul cântăreţ a vândut peste 300 de milioane de discuri în toată lumea.

 


Julio Iglesias a studiat Dreptul în Madrid şi a jucat fotbal la celebrul club Real din capitala Spaniei, dar nu a putut să-și termine studiile din cauza unui accident de mașină ce l-a lăsat paralizat pentru un timp. În acea perioasă a realizat că cea mai bună metodă de a-și alina durerea sufletească ṣi fizică e să se închidă în minunata lume a muzicii.

Totul a pornit atunci când, fiind internat în spital, a primit o chitară de la medicul care-l îngrijea. Așa a început fulminanta sa carieră care se întinde pe o periodă de 40 de ani, încununați cu numeroase albume răsplătite cu aur, platină și numeroase distincții, uneori unice în lume.

Julio Iglesias a mai concertat la Cluj în 2008.

SURSA: http://ziuadecj.realitatea.net/