Concert extraordinar de Crăciun

de | | < 1 Minute

Concert extraordinar de Crăciun

În așteptarea sărbătorilor, în Iulius Mall Cluj se aud colinde și cântece de iarnă. Cei veniți să cumpere cadouri pentru persoanele dragi vor completa periplul lor prin magazinele preferate cu spectacole dedicate Crăciunului.

Miercuri, 16 decembrie, de la ora 19.00, pe scena din Atriumul Iulius Mall vor urca tineri talentați, care vor întregi atmosfera de poveste. Concertul extraordinar de Crăciun va fi oferit clienților de Maria Alexievici Quintet. Artista, alături de ceilalți membri ai trupei, vor interpreta melodii îndrăgite de iarnă, în stilul caracteristic lor. Vocea Mariei Alexievici va fi acompaniată la pian, tobe, saxofon și bass, pentru a le dărui celor prezenți zâmbete, printr-un spectacol aparte. În deschiderea concertului, elevii din Corul Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca îi vor încânta pe clienții Iulius Mall cu un program special, sub îndrumarea dirijorului Iulian Teodorescu.

Pe agenda evenimentelor din Iulius Mall sunt incluse și alte evenimente, ale căror vedete sunt copiii din grădinițele și școlile din Cluj. Cei mici se întrec în a-l impresiona pe Moș Crăciun, prin serbările organizate la Iulius Mall.

Vineri, pe 18 decembrie, prichindeii de la Clubul Macarena au pregătit un spectacol dansant. Pe ritmurile energice ale muzicii, copiii își vor demonstra munca de peste an, prin coregrafiile învățate, cucerind aplauzele publicului din Iulius Mall.