Concert Depeche Mode la Cluj în 2017 – Preț bilete & info

de | | 2 Minute

Concert Depeche Mode la Cluj în 2017

Anul 2017 le aduce clujenilor un concert de zile mari. Pentru prima dată în orașul din inima Transilvaniei, Depeche Mode va susține un concert pe Cluj Arena, ca parte din noul turneu european Global Spirit Tour. Turneul va debuta pe 5 mai 2017, ajungând în 21 de țări! La Cluj-Napoca, mult așteptatul eveniment va avea loc pe 23 iulie 2017

Concertul va fi cu atât mai special cu cât Martin Gore își sărbătorește ziua de naștere tocmai pe 23 iulie! Astfel, publicul prezent la concert va avea ocazia de a-i ura artistului „La Mulți Ani!” chiar de ziua lui. Depeche Mode este una dintre cele mai influente trupe din istoria muzicală. Cu peste 100 de milioane de albume vândute și concerte susținute în fața a peste 30 de milioane de fani din toată lumea, trupa a fost recent nominalizată pentru a fi inclusă în Rock Hall of Fame în anul 2017. Cel de-al 14-lea material discografic ce urmează a fi lansat de către Depeche Mode se numește Spirit, iar turneul de promovare al acestuia va include 21 de țări, concertele având loc în 32 de orașe! 

concert depeche mode la cluj 2017

Prețuri bilete concert Depeche Mode la Cluj

Pentru concert Depeche Mode la Cluj, biletele au fost puse în vânzare încă din luna octombrie, iar prețurile variază între 131 lei – 436 lei, în funcție de distanța față de scenă. Biletele fără loc sunt cele de pe Gazon (131 lei) și Golden Circle (226 lei). Biletele cu locuri pe scaun se împart în zona de Peluză (171 lei), Tribună – inel II (251 lei) și Tribună – inel I (311 lei). Biletele din Tribuna VIP costă 487 lei. Prețurile menționate sunt finale, deci includ și comisionul de ticketing. 

În luna noiembrie, biletele din zona Golden Circle erau deja SOLD OUT, însă organizatorii au anunțat o suplimentare a acestora în luna decembrie – în număr limitat! Astfel, începând din 7 decembrie 2016, toți cei care doresc să își achiziționeze bilete, o pot face din orice categorie, însă în număr limitat pentru Golden Circle. Biletele pot fi cumpărate online, pe eventim.ro sau din magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărturești, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

concert depeche mode la cluj 2017

Fanii mai pot achiziționa și pachete Early Entry la prețul de 199 lei. Acestea permit accesul cu prioritate în zona de concert, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare + un suvenir oficial. Acestea sunt valabile doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon și se comandă pe email [email protected].  

Iată harta Cluj Arena pentru a vă putea decide mai rapid ce bilete vă doriți la concert Depeche Mode: 

concert depeche mode la cluj 2017