Concert Andre Rieu la Cluj: bilete pentru al patrulea spectacol

de | | 3 Minute

Încă un concert Andre Rieu la Cluj ! Patru zile consecutiv pe ritm de vals

După succesul avut cu cele trei concerte anunțate la Cluj, André Rieu s-a hotărât să încânte publicul român și cu un al patrulea concert. Astfel, pe 7 aprilie 2019 scena de la BT Arena (Sala Polivalentă) va răsuna de sunetul plăcut al vioarei și orchestrei celebrului violonist. Un nou concert Andre Rieu la Cluj a fost anunțat.

Detalii și BILETE online » AICI

Solicitările publicului

Artistul nu a fost greu de convins. El a răspuns cu bucurie fanilor români, pentru a le mulțumi aprecierea care i-a fost transmisă. Concertele susținute vor fi în perioada 4 – 7 aprilie 2019. Odată cu vânzarea tuturor biletelor pentru cele 3 concerte s-a atins un nou record în rândul evenimentelor de acest tip din România. Astfel, putem spune că acest eveniment s-a transformat într-o sărbătoare a bucuriei. Mult așteptată și apreciată, orchestra Johann Strauss Orchesta cu al său celebru violonist va uni în gând de vals peste 25.000 oameni. De aceea, încă un concert Andre Rieu la Cluj va fi susținut pe data de 7 aprilie 2019.

Spectacolele susținute fac parte din turneul mondial 2019 al artistului și se anunță a fi concerte de excepție.

”Salut prieteni! Ne aflăm în Londra, unde tocmai am susținut concertul de Crăciun și sunt foarte, foarte încântat să anunț că vom susține patru concerte în țara voastră atât de frumoasă, în România! Ne revedem curând!”, a fost mesajului lui André Rieu către fanii din România.

Puteți asculta mesajului artistului » aici.

concert Andre Rieu la Cluj

Concert Andre Rieu la Cluj » rezervări și bilete

Biletele pentru al patrulea concert Andre Rieu la Cluj au fost puse spre vânzare online pe www.eventim.ro și www.andrerieu.com. De asemenea, se găsesc la magazinele partenere Eventim din toată țara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV și la casa de bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca. Prețurile biletelor diferă în funcție de categoria de loc.

Despre concertele lui André Rieu

Emoții, bucurie și multă pasiune sunt caracteristicile principale ale concertelor lui André Rieu. Cu o experiență scenică de peste 30 ani, artistul olandez susține peste 100 de concerte pe an. Acesta vine în fața publicului cu o serie de melodii celebre, romantice la care adaugă cu mult tact și divertisment. Surprizele se țin lanț în concertele sale, de aceea te poți aștepta din moment în moment ca alături de el pe scenă să urce unii soliști internaționali, extrem de cunoscuți. Bineînțeles, alături de orchestra sa, Johann Strauss, care este cea mai mare orchestră privată din lume, fiind alcătuită din 60 membri.

Decorurile pe care artistul le pregătește, alături de costumele de epocă purtate crează o atmosferă unică. Acest al patrulea concert Andre Rieu la Cluj ne va încânta auzul, prin sunetul lin al violonistului.

Un artist mult îndrăgit

De 30 ori s-a clasat pe primul loc în topurile internaționale. Mai mult decât atât, peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri au fost deja vândute în lumea întreagă. Artistul se mai poate lăuda și cu 500 de discuri de platină. Drept urmare a fost cu ușurință denumit „maestru al mulțimii” de către New York Times. Pe lângă acestea, chiar și în mediul online este cunoscut. Violonistul a depășit până acum un miliard de vizionări pe YouTube, iar pe Facebook cifa fanilor a depășit 3.7 milioane.