Competiție de robotică pentru elevi și un Târg de Cariere la Iulius Mall în acest weekend

de | | 2 Minute

Competiție de robotică pentru elevi și un Târg de Cariere la Iulius Mall în acest weekend

Curiozitatea, talentul și dorința de a depăși limitele au dus mereu spre cele mai importante descoperiri. La Iulius Mall, încurajăm tinerii să fie curioși, iar în acest weekend îi așteptăm în cadrul ROBOChallenge by ABSO Tech, unde 15 echipe de elevi vor concura într-o serie de provocări inovatoare, testându-și diferite abilitățile prin probe tehnice. Tot în Iulius Mall va avea loc și Târgul de Cariere, First Job School, unde zeci de companii vor prezenta oferta de job-uri de care dispun.

Timp de două zile, Atriumul Iulius Mall devine o punte de lansare pentru cei care sunt în căutarea job-ului potrivit. În perioada 22 – 23 noiembrie 2023, Târgul de Cariere First Job School îi invită pe cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să îi cunoască pe angajatorii prezenți în cadrul evenimentului.

15 echipe de robotică din Cluj și nu numai se întâlnesc sâmbătă, 25 noiembrie, la etajul Iulius Mall, unde va avea loc competiția FIRST® Tech Challenge. Noua generație de ingineri va „arunca” în ring câte un robot, creat de fiecare echipă, care va concura într-o serie de provocări. Publicul este așteptat începând cu ora 11.00, când vor începe meciurile între roboței.

Competiția FIRST® Tech Challenge este un program dedicat elevilor, prin care le oferă tinerilor o experiență unică. În fiecare an, echipele participă la un nou joc unde proiectează, construiesc, testează și programează în același timp, roboți autonomi și conduși de operatori care trebuie să îndeplinească o serie de sarcini. Pentru mai multe informații, puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.