Competiția „Show you can!” – o inițiativă de reciclare marca UNTOLD

de | | 2 Minute

Competiția „Show you can!” este cea mai nouă inițiativă de reciclare

Organizatorii UNTOLD, împreună cu Ursus Breweries, au inițiat competiția „Show you can!”, prin care se pot refolosi diverse materiale în proiecte. Aceasta se propune a fi o competiție internațională, prin care persoanele creative pot propune idei de instalații funcționale pe tema reciclării. Se va organiza astfel o competiție, în care ideile bune de reciclare vor fi încurajate.

Competiția „Show You Can!” a apărut încă din iunie 2018, în cadrul unui angajament anunțat de organizatorii festivalului la Parlamentul European de la Bruxelles. Această competiție are drept scop conștientizarea publicului tânăr asupra reciclării, economiei circulare și colectării selective. De asemenea, această inițiativă face parte dintr-un șir de acțiuni demarate de UNTOLD și parteneri încă din 2018 pentru conștientizarea reciclării și importanța acesteia pentru mediul înconjurător. Așadar, aceste acțiuni se întind și pe anul 2019.

Competitția „Show you can!”

La competiția „Show you can!” poate participa oricine are o idee nouă și îndrăzneață pe tema reciclării. Se oferă și premii, care fac din această competiție ceva demn de încercat. Așadar, câștigătorul va avea șansa să își vadă ideea adusă la viață, proiectul fiind finanțat de UNTOLD. De asemenea, proiectul câștigător va fi expus în perimetrul festivalului pe durata celor 4 zile. Totodată, câștigătorul competiției va primi o invitație, pe durata tuturor celor 4 zile, la festivalul UNTOLD, cu transportul și cazarea asigurate. De asemenea, câștigătorul și alți 4 finaliști vor petrece 5 zile la Bruxelles, într- un internship în cadrul Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European.

Așadar, competiția „Show you can!” își propune să fie o inițiativă unică, din care se pot învăța multe, dar și cu recompense unice. Doritorii se pot înscrie, de pe 15 martie până pe 25 martie, pe site-ul oficial al competiției, unde se pot găsi și mai multe detalii.