„Pășește în munți!” – Competiția de fotografie și film montan | Transylvania Mountain Festival powered by Garmin

de | | 2 Minute

„Step Into The Mountains” / „Pășește în munți!” | Competiția de fotografie și film montan

Aflat la cea de-a doua ediție, Transylvania Mountain Festival powered by Garmin este o inițiativă menită să inspire publicul larg spre sport și natură. De la întâlniri cu sportivi și experți din sfera schiului, escaladei, alpinismului, canyoningului, speologiei, parapantismului și BASE jumping-ului, până la filme documentare pe tema muntelui, expoziție și workshopuri de fotografie montană și de aventură, aplicații tehnologice montane inovatoare, festivalul montan internațional din Cluj-Napoca aduce o perspectivă modernă asupra activităților montane în Europa de Est.

În acest an, Transylvania Mountain Festival powered by Garmin se desfășoară în perioada 22-24 noiembrie la Cluj-Napoca.

Două dintre secțiunile de interes sunt reprezentate de expoziția de fotografie montană și proiecțiile de filme, precedate în această perioadă de competiția de fotografie și film montan. Astfel, cei care iubesc muntele și sunt, totodată, pasionați de fotografie și film, sunt invitați să se înscrie în competiția TMF 2019!

Competiția de fotografie montană | Transylvania Mountain Festival powered by Garmin

Tema competiției este „Pășește în munți” / „Step into the mountains”, iar organizatorii își propun să creeze un spațiu dedicat artei fotografice în mediul montan, încurajând astfel explorarea montană și prezentarea acelor locuri sau momente care ne impresionează pe munte, precum și diversitatea sporturilor care pot fi practicate în acest mediu.

Din rândul fotografiile înscrise în competiție, vor fi expuse 60 de fotografii în perioada de desfășurare a festivalului. Cele 2 categorii principale ale competiției sunt (A) Fotografii cu sporturi montane și (B) Fotografii cu peisaje montane, iar doritorii se pot înscrie până pe 31 octombrie 2019.

Toate detaliile pot fi găsite aici » transylvaniamountainfestival.ro/apel-expozitia-de-fotografie-montana-tmf-2019/

Competiția de fotografie și film montan

Competiția de film montan | Transylvania Mountain Festival powered by Garmin

Urmând aceeași temă » „Pășește în munți”, competiția de film montan din cadrul TMF 2019 are ca scop explorarea și prezentarea spre publicul larg a poveștilor, aventurilor și explorărilor montane care înglobează frumos ce înseamnă viața pe munte.

Cele 3 categorii ale competiției de film montan sunt » (1) scurtmetraje de aventură montană, (2) filme artistice montane și (3) filme documentare. Înscrierile se fac până pe 23 octombrie 2019, iar filmele incluse în selecția finală vor fi difuzate în cinema în timpul festivalului și vor fi promovate offline, online și on air.

Toate detaliile pot fi găsite aici » transylvaniamountainfestival.ro/apel-deschis-pentru-competitia-de-film-montan-tmf-2019/

Competiția de fotografie și film montan

Și în acest an partenerul strategic al festivalului internațional este GARMIN Cluj, iar partenerul de profil este Clubul Alpin Român – filiala Cluj-Napoca a cărui comunitate de montaniarzi și alpiniști a salutat cu entuziasm lansarea festivalului!