Comedie în premieră: Cosmin Seleși, Lucian Ghimiși și Răzvan Oprea, pe scena Casei de Cultura a Studenților, cu spectacolul „Soțiile Noastre”

de | | 2 Minute

Într-o seară plină de umor, învăluită într-o notă de mister, Cosmin Seleși, Răzvan Oprea și Lucian Ghimiși aduc în premieră, în România, spectacolul care se joacă fără întrerupere în Franța, fiind unul dintre cele mai de succes spectacole din hexagon din toate timpurile – „Soțiile Noastre”. Scrisă de maestrul Eric Assous, această comedie remarcabilă a cucerit inimile publicului francez încă de la premiera din 2008, fiind considerată un pilon al teatrului contemporan.

Cu o notorietate solidă în Franța, „Soțiile Noastre” nu este doar un spectacol de comedie, ci și o incursiune în profunzimile sufletului uman. Într-o lume în care râsul devine un mijloc de introspecție, acest spectacol redefinește conceptul de comedie, aducând laolaltă umorul și substanța într-un mod care va rămâne în memoria spectatorilor pentru mult timp după finalul spectacolului.

În această atmosferă, îi întâlnim pe Paul, Max și Silviu, trei prieteni care, sub aparența unei simple partide de cărți, dezvăluie mai mult decât strategiile lor de joc. Dar oare ce se ascunde în spatele cărților și discuțiilor pline de umor? În lumina reflectoarelor, conversațiile lor dinamice scot la iveală personaje complexe cu povești de viață surprinzătoare.

Cosmin Seleși, prin carisma și umorul debordant, contribuie la energia vibrantă a spectacolului, captivând publicul prin prezența sa scenică. Răzvan Oprea, regizor cu experiență notabilă, pe care spectatorii îl vor cunoaște și drept unul dintre personajele spectacolului, aduce profunzime și substanță poveștii, conducând cu măiestrie firul narativ. În egală măsură, Lucian Ghimiși, prin prezența sa impunătoare adaugă un strop de autenticitate, într-o lume în care comedia devine oglindă a existenței.

În regia ingenioasă, semnată de Răzvan Oprea, „Soțiile Noastre” devine o experiență teatrală cu valențe personale, unde umorul se îmbină armonios cu reflexiile asupra vieții.

După premiera de la București din data de 12 februarie, spectacolul „Soțiile Noastre” va putea fi văzut în cadrul turneului național, în alte 17 orașe din țară, biletele fiind disponibile în rețeaua iabilet.ro.

Comedia se va juca pe scena Casei de Cultura a Studenților pe data de 14 februarie începând cu ora 19:30.

Celebrul spectacol, care a fost în fruntea preferințelor teatrale franceze timp de două decenii, promite o seară memorabilă, în care subtilitățile umane sunt dezvăluite într-un cadru artistic rafinat.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.