Ai nevoie de combustibil… pentru suflet? În CLUJ, primești 20% discount!

de | | 2 Minute

Ai nevoie de combustibil… pentru suflet? În CLUJ, primești 20% discount! 

Când te gândești la combustibil, automat îți vezi mașina, cu toate nevoile ei de întreținere și alimentare. Să nu uităm însă că nu doar mașina, ci și șoferul are nevoie de combustibil și energie.

Combustibil pentru suflet, i-am spune noi, căci e mai mult decât o resursă de energie – e un ritual și o plăcere, o mică bucurie aromată a vieții. Despre cafea vorbim! Benzinăriile MOL au înțeles că atenția lor nu trebuie să cadă doar pe autovehicule, ci și pe oameni.

Astfel, stația MOL de pe Calea Dorobanților 58-60 din Cluj-Napoca vine în întâmpinarea iubitorilor de cafea. Cum? Oferind un discount de 20% la toate sortimentele de cafea din zona de Self Service tuturor deținătorilor de Top City Card sau BCR City Card. Dacă deții un astfel de card, tot ce trebuie să faci este să îl prezinți și să te bucuri de o nouă experiență a cafelei.

Oferta este valabilă până pe 31 august 2016 și este gândită în cadrul unui parteneriat MOL România – City Card.

combustibil pentru suflet Cluj benzinarie MOL

City Card este un proiect clujean inițiat în primăvara anului 2014, adresat clujenilor și turiștilor interesați să descopere locuri deosebite în Cluj, unde pot beneficia de diverse reduceri și gratuități. Cu o comunitate tot mai mare de oameni interesați de un astfel de concept, în vara anului 2015, în urma colaborării cu BCR, proiectul inițiat și dezvoltat la Cluj a început să se dezvolte la nivel național. La ora actuală, cardul are peste 350 de parteneri la nivel național, iar MOL România este unul dintre partenerii strategici în cadrul proiectului.

Combustibil pentru suflet // 20% discount la cafea – este o idee adresată deci nu doar clujenilor, ci și turiștilor și celor care se află în trecere prin Cluj. Pentru că toți știm cât de bună e o cafea când pornești la drum!

Află mai multe despre City Card pe site-ul proiectului: www.topcitycard.ro