Crăciun fără griji: comandă mâncare de Sărbători de la Exclusiv Catering

de | | 3 Minute

Preparate speciale pentru Sărbători Frumoase: comandă mâncare de Sărbători și-ți rămâne doar să te bucuri de această perioadă

Timpul este prețios, așadar de ce să nu ne bucurăm de el alături de cei dragi, în loc să ni-l petrecem în goană după cumpărături, iar apoi în bucătărie? După cum ne-au obișnuit deja, Exclusiv Catering ne pregătesc în preajma Sărbătorilor preparate speciale, gata să fie livrate acasă sau oriunde ne dorim. Este o excelentă oportunitate să ne relaxăm și să ne bucurăm pe deplin de această perioadă deosebită a anului! 

Cu toții așteptăm sărbătorile de iarnă! Ne gândim deja la bucatele de pe masă, la mirosul de cozonaci, la vinul fiert cu scorțișoară, la împodobirea bradului și la primirea colindătorilor. Crăciunul are magia lui …ne face…mai buni! Și asta pentru că ne petrecem timpul în jurul mesei de sărbătoare alături de cei dragi, de familie, de prieteni.

Timpul este scurt! De ce să nu te bucuri de el? Poți scăpa de multele ore petrecute în bucătărie sau de aglomerația din supermarket. Ca în fiecare an, Exclusiv Catering e alături de tine cu preparate pentru toate gusturile. Poți alege să mergi pe varianta tradițională sau poți să-ți impresionezi musafirii alegând produse din bucătăria internațională.

comanda mancare de sarbatori exclusiv catering (3)

În topul preferințelor în această perioadă sunt produsele tradiționale, cum sunt sărmăluțele, piftia, salata de boeuf și de vinete. Nici un Platou Tradițional, cu de toate…caltaboși, cârnați, tobă de porc etc, preparate ca la „mama acasă” nu este de trecut cu vederea.

Gustul prăjiturilor făcute doar din ingrediente naturale, te vor duce mai mult ca orice cu gândul la copilărie și la căldura familiei și a vacanțelor petrecute la bunici de sărbători.

comanda mancare de sarbatori exclusiv catering (3)

comanda mancare de sarbatori exclusiv catering (3)

Comandă mâncare de sărbători de aici, alege preparatele speciale de sărbători care îți surâd, iar Exclusiv Catering le livrează oriunde doreşti!

Comenzile se preiau telefonic până vineri, 21 decembrie, ora 16:00 şi online până sâmbătă, 22 decembrie, ora 16:00. Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 300 lei, transportul este gratuit. Comenzile de până în 300 lei se livrează cu o taxă de transport de 15 lei sau se pot ridica de la sediu.

Pentru detalii și comenzi: 0264-453141, 0756-222444 sau [email protected].

comanda mancare de sarbatori exclusiv catering (3)

comanda mancare de sarbatori exclusiv catering (3)