Coldwell Banker Transilvania

de | | 2 Minute

Coldwell Banker Transilvania

Prezenta in Cluj-Napoca din 2011, Coldwell Banker Transilvania are ca misiune revitalizarea pietei imobiliare zonale prin prioritizarea unor atribute precum calitatea serviciilor, profesionalism si eficienta.

Compania asigura o varietate de servicii imobiliare, de la facilitarea tranzactiilor imobiliare la evaluare si administrare proprietati, brokeraj, consultanta imobiliara, studii de piata si marketing pentru dezvoltatori.

Portofoliul nostru include atat proprietati rezidentiale – apartamente, case unifamiliale, vile, duplexuri si case insiruite – precum si spatii comerciale – birouri, cadiri cu destinatie industriala si terenuri. In plus, facilitam accesul investitorilor straini pe piata imobiliara romaneasca, atat in sectorul rezidential cat si in cel comercial, inclusiv industria hoteliera si medicala.

Pe langa informatii legate de domeniul imobiliar, punem la dispozitia clientilor nostri o suita de servicii adiacente, asiguram comunicarea si colaborarea cu institutii publice relevante, notari publici, administratii financiare, evaluatori imobiliari, banci sau asigurari, si multe altele.

Formata din tineri ambitiosi, dedicati si specializati pe toate segmentele industriei imobiliare, echipa Coldwell Banker Transilvania isi propune sa duca mai departe valorile companiei cu o istorie de 100 de ani, detinuta de Realogy Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din domeniul imobiliar la nivel mondial.

Prin reteaua sa, Coldwell Banker acopera 39 de tari cu 3.800 de birouri si peste 120.000 de brokeri si specialisti in imobiliare. Incepand din 2007, clientii din Romania beneficiaza de aceleasi servicii de inalta calitate pe care Coldwell Banker le promoveaza la nivel mondial.

Reteaua Coldwell Banker Affiliates of Romania detine cel mai mare portofoliu de locuinte vechi si isi propune o extindere masiva pe piata rezidentiala . Avem in portofoliu un numar de 9,492 proprietati din segmentul rezidential vechi, cateva mii din segmentul nou, si suntem in plina crestere.

Colaboram indeaproape cu leaderii pietei de constructii din Romania, inclusiv dezvoltatori, investitori, arhitecti si antreprenori, pentru a asigura succesul deplin al proiectelor imobiliare contractate.

Contact:
COLDWELL BANKER TRANSILVANIA
Piata Cipariu nr. 15, bl. A3, sc 1, mezanin, 400191, Cluj-Napoca, jud. Cluj, Romania
Tel.: +40 364 730 214; Mobil: +40 733 900 999;
Email: [email protected]