Coffee To Go in Cluj: top 3

de | | 2 Minute

Coffee To Go in Cluj: top 3

Dimineata n-ar fi la fel fara o cafea buna pe care o savuram in drumul nostru spre o noua zi – plina de activitati, de sarcini de lucru si de intalniri cu diversi oameni. In Cluj, exista cateva locuri speciale, iar iubitorii de cafea cu siguranta le cunosc. Cand vine vorba de coffee to go, avem si noi, ca orice colectiv, preferatele noastre. A vrut sa fie top, in toata regula, dar s-au iscat controverse, asa ca ordinea e aleatorie 🙂

Captain Bean – ne plac specialitatile cu lapte, optam mereu pentru vreun sirop, plecam mereu zambind (soldatii sunt bine instruiti de capitan: trateaza civilii cu mult umor si voie buna).

Unde: pe str. Regele Ferdinand 22-26 (in fata la magazinul Central)

coffee to go cluj captain bean

My Delicious – ne place scortisoara, menta si restul aromelor pentru care putem opta, ne place amabilitatea de aici, ne place cafeaua cu sirop de banane (eventual tripla)

Unde: pe str. Petru Maior

coffee to go cluj my delicious

Covrigaria Delissima (cea de pe Motilor 35) – cel mai bun si mai ieftin Latte Machiato – simplu, rapid si delicios (si foarte aproape de noi).

coffee to go delissima cluj

Asteptam cu drag si recomandarile voastre, ne place sa descoperim gusturi si locuri noi! Care e cea mai buna coffee to go in Cluj?

Iulia Marc Redactor Cluj.com