Coffee Addicts, cafeneaua în care „crește” arborele cu surprize-n ceașcă

de | | 2 Minute

Coffee Addicts, cafeneaua în care „crește” arborele cu surprize-n ceașcă

În arborele de cafea, toți cafengiii se pot urca și se pot simți la înălțime. Cum treci pragul simpaticei cafenele Coffee Addicts, de pe strada Ferdinand, numărul 9, sorbind cu poftă dintr-o cafea bine făcută, după ce saluți respectos și dai mâna cu artistul Frenk și gazda copacului Dud, poți să-ți cauți locul pe ramura care ți se potrivește.

Coffee Addicts, cafeneaua în care „crește” arborele cu surprize-n ceașcă

Te poți regăsi în seriosul funcționar de la bancă ce profită de trei minute de pauză și se destrăbălează bând din licoarea neagră într-un Coffee Bank. Sau în pacientul internat pe un pat de spital ale cărui singure momente de bucurie sunt atunci când vin aparținătorii și atunci când își bea cafeaua la Coffee Hospital.

Într-o ramură cu rod bogat se află și Coffee Jail, de unde cei care apucă să scape își astâmpără emoția cu o cafea tare. Cocoțați în arborele de cafea, majoritatea oamenilor se simt bine chiar dacă vremurile sunt potrivnice uneori. La Coffee Fest, deși plouă întruna cafeaua electrizează mulțimea și nimeni nu regretă unde se află. Un abur de vacanță și de leneveală se ridică deasupra unei cești de cafea, de fapt un Coffee Pool.

Nici nu știi unde-i mai bine, pe care creangă?

Te trezești într-o altă dimensiune, dar în același arbore de cafea. Mai ai niște cafea de sorbit, dar parcă ai mai întârzia revenirea cu picioarele pe pământ. În Coffe Heaven ți se pare că nimic nu se compară cu gustul cafelei tale. Apoi, făcând un pas înainte spre Moon Coffe, îți vine să rostești parafrazându-l pe astronautul Neil Armstrong: „Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru cafengii”.

12745441_677786122323939_4521992674679792403_n