Clujul joacă în stil Baum!

de | | 3 Minute

Clujul joacă în stil Baum!

Baum Games devine o alternativă de divertisment tot mai populară în rândul clujenilor. Astfel, sezonul cald aduce vestea bună a inaugurării unei noi săli de jocuri, în care cei din Cluj au ocazia să încerce rafinata experiență de a juca oferită de Baum.

Brandul Baum se integrează astfel tot mai armonios în comunitatea clujeană, după ce compania ardeleană s-a dezvoltat continuu de la an la an, atât ca operator, cât și ca producător prin crearea de hardware și software pentru slot-machines.

21 Decembrie 1989, o stradă pentru norocoși

De puțin timp, amatorii de jocuri care se regăsesc în zona bulevardului 21 Decembrie 1989 au ocazia să își exerseze pasiunea într-o nouă locație Baum. Acolo, vor descoperi o sală modernă, cu un ambient deosebit de agreabil, în care elementele de noutate îi surprind deja plăcut pe cei care i-au trecut pragul. Inaugurarea a avut loc pe 22 februarie 2019, evenimentul fiind primit cu mare entuziasm de către cei prezenți. Și, pentru că vorbim de divertisment, invitat special a fost comediantul Gabriel Gheorghe, cel care a impresionat jurații și întreaga țară la celebra emisiune iUmor și care, în 2014, a câștigat premiul cel mare al festivalului Stand-up Fest 2014.

baum

Locația nouă este dotată cu sistemul Dracula’s Jackpot, unul dintre cele mai apreciate în rândul jucătorilor. Acesta permite montarea de până la 64 de aparate slot-machines în fiecare locație, fiind dedicat doar multigame-urilor. De asemenea, în noua sală se regăsește și una dintre primele versiuni cu risc limitat a multigame-ului „Dracula’s Games”, alături de o consistentă serie de noi jocuri. Prin caracterul lor inovativ, versiunile recente ale „Dracula’s Games”, cu ajutorul numeroaselor variante de câștig oferite, au devenit foarte populare în rândul jucătorilor.

Prin urmare, nu este de ratat experiența unui timp petrecut în locația Baum din bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 135, bloc M3, ap. 167, tronson V.

baum

Iar Baum nu se oprește aici!

Clujul este un oraș dinamic și în continuă dezvoltare, valori de asemenea asumate și de către Baum, respectiv a se adresa continuu cu dezvoltări și inovații pe placul clienților săi. Astfel, în curând, va fi inaugurată încă o nouă locație, ca etapă din suita de surprize pe care Baum Games le pregătește clujenilor. Cei care vor să-și petreacă timpul într-un mod distractiv vor avea șansa să se bucure de calitatea ofertei Baum Games în tot mai multe zone ale Clujului. Astfel, ne apropiem de deschiderea celei de-a patra săli Baum din Cluj.

Aceasta va putea fi vizitată în curând pe bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 148, bloc B1, ap. 114. Și, așa cum a obișnuit, Baum Games nu se va opri aici, urmând să le ofere clienților săi din Cluj o serie de alte noutăți menite să-i surprindă plăcut.


Baum susține jocul responsabil

Încă de la începuturile sale, BaumGames a avut drept prioritate protejarea celor vulnerabili, care au trecut în timp de la distracție către zona de adicție. În această direcție, Baum susține activ programul „Joc Responsabil”, ce are drept obiectiv oferirea suportului necesar jucătorilor cu manifestări adictive, respectiv consiliere psihologică de specialitate, vizând prevenirea și tratarea acestor manifestări negative. Astfel, dacă realizezi că jocurile de noroc au devenit o problemă, Baum te îndeamnă să contactezi echipa „Joc Responsabil” la linia telefonică gratuită 0800 800 099 sau prin e-mail, la [email protected]

baum

Date de contact BaumGames Cluj:

Website
Facebook
Adresa 1: Str. Nicolae Titulescu, nr. 165
Adresa 2: Str. Izlazului, nr. 12
Adresa 3: Strada 21 decembrie 1989 nr. 135

Licență Slot-Machine: RO0751L001114
Licență Pariuri în cotă fixă: RO0751L000700
Decizie organizare și exploatare Jocuri de Noroc la Distanță: 3503/23.12.2015
Participarea la jocurile de noroc este interzisă persoanelor cu vârsta sub 18 ani.