Se lansează Clujul Bântuit II » joc de explorare cu tematică de Halloween

de | | 2 Minute

Questo lansează Clujul Bântuit II » joc de explorare urbană

Questo, aplicația românească pentru explorarea orașelor, lansează Clujul Bântuit 2 – singurul joc urban de Halloween de acest tip din orașul Cluj. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 19:30. În aceeași noapte, peste 50.000 de oameni sunt așteptați să participe la evenimente similare în 23 de orașe din Europa, organizate de aplicația Questo.

Organizatorii îi provoacă pe clujeni să se plimbe prin oraș pentru a descoperi cele mai bântuite locuri și cele mai înfricoșătoare povești locale într-un mod unic. Ghidați de aplicația mobilă românească Questo, oamenii vor urma indicii și vor rezolva ghicitori într-un joc prin oraș, care combină elemente de vânătoare de comori și de escape room.

Oamenii pot pleca pe traseu de la ora 19:30 din fața Operei Maghiare. Durata estimată a jocului este de o oră și jumătate, iar prețul este de 29,99 lei pe echipă (max. 4 persoane). Bilete pot fi achiziționate de pe website-ul Questo sau direct din aplicația de iOS sau Android.

„Am lucrat cu povestitori locali din Europa pentru a aduna cele mai înfricoșătoare povești și a aduna cele mai înspăimântătoare locuri din 23 de orașe. Cu o mulțime de clădiri bântuite și legende urbane, Clujul este perfect pentru acest tip de experiență. Rezultatul este un joc unic de Halloween care dezvăluie locuri și povești pe care nici localnicii nu le cunosc.”, a spus Alex Govoreanu, organizator și CEO al Questo.

Clujul Bantuit 2 - screen

Acesta este al doilea an în care Questo organizează evenimente de Halloween în Europa. În 2018, peste 20.000 de persoane au participat la acest eveniment în 10 orașe. În acest an, evenimentul va avea loc simultan în 23 de orașe precum Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Londra, Paris, Roma, Barcelona, Glasgow, Dublin și multe altele.

Eveniment Facebook » AICI.

Cum a fost Bucureștiul Bântuit în 2018? | Știrile Pro TV


Comunicat de Presă