ClujLife Awards: Cele mai bune evenimente și localuri clujene

de | | 2 Minute

ClujLife Awards 06 – Bun de explorat cu EuroGsm

Cele mai bune evenimente și localuri clujene au fost nominalizate în cadrul ClujLife Awards, iar vizitatorii site-ului clujlife.com își pot susține preferații care au fost încadrați în 16 categorii de vot. Procedura de votare este foarte simplă și presupune completarea unui formular, prin alocarea de voturi pentru fiecare categorie.

ClujLife Awards este un proiect prin care toți cei care se implică și participă la evenimente în Cluj, toți cei care au o viață socială activă și adoră să descopere localuri clujene inedite, au ocazia să premieze atât munca organizatorilor de evenimente, cât și pe cea a managerilor de localuri care au reușit să își pună amprenta pe dinamica orașului în anul 2015.

Toți cei nominalizați pot fi votați de către public exclusiv pe www.clujlife.com/awards, perioada de votare fiind 11 ianuarie – 4 februarie 2016. Câștigătorii vor fi anunțati sâmbătă, 6 februarie, în cadrul Galei de decernare a premiilor “ClujLife Awards”, ce va avea loc la Clădirea Casino.

De asemenea, fiecare persoană care înregistrează un vot valid are și ocazia de a participa la tragerea la sorți pentru un smartphone Huawei Ascend P8 Lite și 4 acumulatori de urgență SBS 700mAh, premii oferite de către EuroGsm. Întregul regulament și condițiile de participare poate fi consultat pe www.clujlife.com/regulament .

În acest an, categoria “Cel mai remarcant debut (pentru un local nou) în 2015” este susţinută de către Donau Invest iar câştigătorul va primi un premiu ce constă într-o licență software IdealHoreca, în valoare de 1.000 euro. O nouă categorie a fost introdusă pentru această ediție și anume “Cel mai apreciat serviciu de Home Delivery”, susținută de către hipMenu.ro, iar câştigătorul va primi un premiu ce constă într-o campanie de promovare online timp de o lună.

La ediţia precentă a ClujLife Awards au votat >10.000 de persoane, dublând numărul de voturi înregistrate în 2014. Câştigătorii de anul trecut sunt publicaţi pe http://cjl.ro/2cQ

clujlife awards 06 2016 evenimente localuri nominalizati voturi