Clujenii mănâncă jazz pe paine. Dovada: concertul Sinatra sold-out

de | | 2 Minute

Premieră în jazzul clujean. „Concertul aniversar #Sinatra100 este sold-out cu două luni înainte de eveniment, în timp ce sectorul cultural de evenimente are în general probleme cu vânzările și audiența”, afirmă organizatorii. 

Promotorii evenimentului consideră că premiera înregistrată în vânzări se datorează, în primul rând, legendarului Sinatra și moștenirii sale muzicale și culturale, în mod evident, apreciate de clujeni.

Concertul de jazz care se va desfășura pe data de 8 decembrie este dedicat aniversării a 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor, un adevărat icon al epocii sale.

Deoarece există în continuare cereri de bilete pentru concertul #Sinatra100, organizatorii au hotărât realizarea unui al doilea concert. Concertul inițial, care are deja toate biletele vândute, se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților, în data de 8 decembrie 2015, ora 20.00. Iar cel de-al doilea concert #Sinatra100 va avea loc cu două ore înaintea primului. Mai precis, în aceeași locație, dar la ora 18.00.
Frank-Sinatra-rh06
 “Ne bucură faptul că publicul clujean este excepţional de receptiv și că a răspuns pozitiv invitației de a scrie încă o pagină din istoria lumii lui Frank – în care noi trăim. Aşteptăm cu nerăbdare ziua jubiliară de 8 decembrie în care vom fi cu toţii împreună pentru a ne încărca cu energia muzicii lui, urându-i un <<la mulţi ani>> complet unic prin prisma faptului că putem să facem acest lucru doar o dată la 100 de ani, Frank fiind unul din acei puţini oameni care au lăsat moştenire întregii umanităţi ceva ce este mai presus decât viaţă, talentul lui dăinuind dincolo de timp şi spaţiu. Astăzi, datorită tehnologiei, muzica lui este ascultată şi apreciată în toate colţurile lumii mai mult ca niciodată”, spune Tudor Vesa, manager Jazz Day.
Cei interesați să-și procure bilete pentru cel de-al doilea concert pot accesa rețeaua biletmaster.ro (http://bit.ly/Show2_SINATRA100) la prețul promoțional de 50 lei pentru orice bilet. In concertul aniversar #Sinatra100 invitați vor fi entertainer-ul Gabriel Farkas & Band și orchestra clujeană Gaio Big Band.
 Tia Sîrca
redactor Cluj.com