Cluj Symphony Experience, în acest weekend, la Iulius Mall!

de | | < 1 Minute

Cluj Symphony Experience, în acest weekend, la Iulius Mall!

Cluj Symphony Experience » Un weekend plin cu muzică, dedicat simfoniilor și hit-urilor cunoscute la nivel național și internațional, va avea loc la Iulius Mall Cluj. Mult așteptatul eveniment Cluj Symphony Experience începe vineri, 2 octombrie 2020, iar trei dintre cele patru spectacole din cadrul acestuia vor avea loc în Iulius Parc.

Hit-uri românești, dar și internaționale, pe care ai dansat cel puțin o dată, se vor auzi vineri, 2 octombrie, de la ora 19.00, în Iulius Parc. O orchestră formată din 21 de membri îți va da un super vibe de weekend, într-un concert inedit. Accesul la spectacol se face pe bază de rezervare, în limita locurilor disponibile, iar pentru mai multe detalii poți accesa pagina de Facebook dedicată întregului festival.

Te-ai gândit vreodată că izbiturile portierelor de mașină, ticăitul semnalizărilor sau sunetul făcut de ștergătoarele de parbriz pot deveni beat-uri pentru melodii? Dacă te-am făcut curios, vino sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 19.00, în zona amfiteatrului din Iulius Parc! Car symphony este un flash mob de 15 minute, unde vor fi interpretate piese celebre cu ajutorul a două mașini Mustang.

Bebelușul tău are vârsta cuprinsă între 6 săptămâni și 12 luni, îi place muzica și este energic? Vino împreună cu cel mic, duminică, la Baby Yoga Show! De la ora 16.00, tu și copilul tău veți participa la un program de sănătate și dezvoltare personală, veți asculta muzică clasică și modernă.

Lasă-te vrăjit de muzică, la Iulius Mall Cluj!


Comunicat de presă
Noutăți de la Iulius Mall Cluj-Napoca aici.