Rock + muzică clasică + activități inedite = Cluj Symphony Experience

de | | 2 Minute

Alternosfera, Subcarpați și Cargo, acompaniați de orchestra Filarmonicii Cluj cântă în Parcul Etnografic

Clujul se pregătește pentru un mega eveniment! Cluj Symphony Experience aduce în acest an zeci de atracții pentru iubitorii de muzică. Trei dintre cele mai cunoscute trupe din România – Alternosfera, Subcarpați și Cargo – cântă în exclusivitate hiturile care le-au consacrat, alături de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca și muzicieni din Chișinău.

Evenimentul are loc în 22-24 septembrie în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Abonamente sunt disponibile pe Entertix.ro, iar primele 500 de abonamente sunt la preț redus early bird de 299 lei până în 15 iulie: https://bit.ly/bilete-early-bird.

Rock + muzică clasică + activități inedite = Cluj Symphony Experience.1

Cooking symphony, car simphony, scene pentru copii și zone de relaxare

Pe lângă concertele principale, programul Cluj Symphony Experience 2023 cuprinde multe activități inedite și creative.

E vorba despre teatru și muzică pentru copii, două scene pentru experiențe muzicale diferite, DJ simfonic, harpă & DJ, Bach electric, Car symphony – concert cu mașini pe post de instrumente muzicale, Cooking symphony, muzică și zone de relaxare.

„Mi-am propus să facem anul acesta cea mai grandioasă ediție a festivalului Cluj Symphony Experience de până acum! Și am lansat o super provocare pentru trei trupe prietene speciale din România – Cargo, Subcarpați și Alternosfera – să-și cânte muzica cum nu au mai făcut-o până acum – în stil simfonic! În același timp, am lansat provocarea Orchestrei Extraordinare a Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca precum și muzicienilor extraordinari din orchestrele din Chișinău să cânte alături de aceste trupe. – Flavius Buzilă, organizatorul Cluj Symphony Experience

Rock + muzică clasică + activități inedite = Cluj Symphony Experience

Toată lumea a spus cu entuziasm DA și ne-am apucat de treabă. Așadar, ne așteaptă și vă așteaptă niște experiențe EPICE în premieră națională! Dar nu ne oprim aici pentru că, după cum știți, sunt și suntem un pic „nebuni”, așa că veți trăi trei zile pline de experiențe fantastice și inedite în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca”, spune Flavius Buzilă.

Cap de afiș la eveniment sunt iubitele trupe Alternosfera. Subcarpați și Cargo. Formațiile vor fi acompaniate de Orchestra Extraordinară a Filarmonicii din Cluj-Napoca într-un show de excepție. Alternosfera aduce la Cluj apreciatul spectacol Theatroll simfonic, o combinație de teatru, muzică rock și simfonică. Prezentatorul evenimentului este Cristian Hrubaru.

Primele 500 de abonamente sunt la preț redus de 299 lei doar până în 15 iulie: https://bit.ly/bilete-early-bird. Copiii cu vârsta până în 14 ani inclusiv beneficiază de acces gratuit și e nevoie să fie însoțiți de un adult.

Cluj Symphony Experience este un eveniment organizat de către Asociația Cultural-Artistică Hara și susținut de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Filarmonica de Stat Transilvania din Cluj.


Comunicat de presă

Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.