In Cluj poti avea parte de o experienta unica la Panic Room!
Din primavara acestui an, clujenii au primit o provocare: Panic Room
Oportunitatile de petrecere a timpului liber in Cluj sunt numeroase. Zilnic, au loc zeci de evenimente, mici si mari, iar diversitatea lor e impresionanta, unele mai energice, altele mai monotone. Energia unui oras e molipsitoare, iar ritmul alert satisface nevoile de actiune a celor mai multi dintre noi.
Cum ramane cu adrenalina? Uneori, ne dorim ceva iesit din comun, ceva mai ,,la limita”, ceva care sa ne puna la incercare abilitatile.
Din primavara acestui an, clujenii au primit o provocare: Panic Room, un joc real de evadare (room escape), pe care, pana acum, l-ai fi putut juca fie in celalalt colt al lumii – in Hong-Kong sau Singapore, fie doar virtual, pe calculator. Poti evada in 60 de minute din aceasta misterioasa camera a carei usi se inchide in urma ta?…
Ce e Panic Room? E o experienta unica, ceva nou in Cluj, un joc inedit care prinde viata si te scoate din monotonia realitatii de zi cu zi!
Odata ce treci pragul camerei, devii protagonistul unui scenariu fantastic, Panic Room e ca o scena ce isi ,,sechestreaza” actorii intr-un decor ciudat, cu elemente stranii si, timp de o ora, te indepartezi cu totul de realitatea cotidiana. Este, daca vreti, un micro-taram unde spatiul si timpul se dilueaza, o Tara Minunilor intre patru pereti, unde regulile sunt diferite si asteapta sa fie descoperite.
Pentru a oferi clujenilor acest spatiu rupt de realitate, echipa de la Panic Room investeste in mod constant nu doar buget, cat si energie, mult entuziasm si timp. Jocul este unul inedit pentru publicul din Cluj, atat prin abordare, cat si prin povestea si tema ce sta la baza lui.
Povestea si tema actuala a jocului dateaza din perioada celui de-al doilea razboi mondial cand, cautand sa scape de regimul german, se spune ca cinci savanti importanti si-au gasit refugiu in Romania, intr-o misterioasa camera creata de Alan Turing. Imposibil de penetrat, nici din exterior, nici din interior, sistemul de auto-inchidere a facut insa ca locul de refugiu sa fie, deopotriva, si o inchisoare.
Locul in care savantii se adaposteau a fost aflat de Josef Mengele, ofiter german, care dorea sa puna mana pe cei cinci savanti cu orice pret, cunoscand valorea acestora. Nereusind sa deschida incaperea, dupa numeroase incercari esuate si sub presiunea razboiului, intr-un ultim moment de disperare si indoiala, Mengele aduce o mare cantitate de gaz toxic si incepe gazarea camerei prin conducta care aproviziona incaperea cu aer proaspat.
Savantii isi dau seama de pericol si, in urma calculelor facute, stiu ca au la dispozitie exact 60 de minute pentru a gasi o cale de evadare din camera. In caz contrar, ar fi fost ucizi de gazul toxic…
Cum se termina povestea… va vor spune cei care au reconstituit acest scenariu si in Cluj! Sub forma unui joc de evadare, real, Panic Room iti testeaza fiecare simt, iti testeaza abilitatile de a gandi si de a lua decizii sub presiunea timpului.
Timpul se scurge, secunda cu secunda… Cauti indicii si descoperi secrete, rezolvi puzzle-urile din camera, gasesti chei si instrumente care te vor ajuta (sau nu…) sa evadezi din aceasta camera misterioasa!
E ocazia perfecta sa iti folosesti ingeniozitatea si imaginatia intr-un scenariu inedit, care te provoaca sa dai ce ai mai bun!
Vestea buna este ca jocul propriu-zis, decorul si tema lui se schimba in mod regulat, aproximativ cam la jumatate de an. Astfel, cei care s-au ,,panicat” deja traind experienta celor cinci savanti, se vor putea bucura de aceeasi calitate a jocului si pe viitor, intr-un alt decor, urmarind un alt scenariu. Sau, de ce nu, chiar de niste standarde calitative mai inalte, caci se urmareste intotdeauna ca jocul viitor sa fie mai captivant si mai bun decat cel actual!
Si pentru ca in camera panicii din Cluj e loc pentru cinci persoane, jocul de evadare e ideal pentru team-building-uri, numeroase firme de renume din Cluj, cu foarte multi angajati, participand deja la joc si bucurandu-se de efectele benefice ale acestuia asupra echipelor.
Panic Room devine astfel si un mijloc eficient in dezvoltarea unor echipe preexistente sau, pur si simplu, e ideal pentru distractia si dezvoltarea unui grup de prieteni.
In ultimele luni, usile au fost inchise in urma a peste 500 de echipe de curajosi!
Fenomenul ia tot mai mult amploare si instiga nu doar curiozitatea turistilor, ci mai ales a clujenilor, care au acum o noua sursa de „stresare” si, ironic, de relaxare si evadare din rutina si monotonie. O sursa de distractie. O provocare. Panic Room este acea cireasa care lipsea de pe tortul Cluj-Napoca 🙂
Tu poti sa evadezi in 60 de minute ?
Contact:
Se participa la joc doar pe baza de rezervare: telefonic, online, sau prin e-mail.
Tel.: 0755 076 664
Email: [email protected]
Website: http://panicroom.ro