Cluj Never Sleeps 2023: Trei zile de artă, muzică și ateliere creative în inima orașului

de | | 2 Minute

Cluj Never Sleeps 2023: Trei zile de artă, muzică și ateliere creative în inima orașului

Cluj Never Sleeps, festivalul cultural care animează inima orașului în zilele de vară, a pregătit clujenilor pentru cea de-a 9-a ediție trei zile pline de noi experiențe și concepte, diferite tipuri de artă, muzică și ateliere, care ne vor aduce laolaltă atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte.

Echipa celei de-a 9-a ediții a festivalului Cluj Never Sleeps a pregătit între 2-4 iunie trei zile de festival sub tematica „reCreate”, prin care susțin artiștii locali și prin care le oferă ocazia să se afirme și să se redescopere în rândul comunității de tineret.

cluj never sleeps 2023 foto

Programul festivalului va fi disponibil în curând, iar mai multe informații despre evenimentul de anul acesta și despre edițiile trecute de Cluj Never Sleeps se găsesc pe site-ul festivalului.

Despre Cluj Never Sleeps

Cluj Never Sleeps este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca, Visit Cluj și a Consiliului Județean Cluj, cu scopul de a promova artiștii locali prin evenimentele culturale variate și atractive care au loc în Piața Unirii. Festivalul aduce împreună, în fiecare an, comunitățile clujene care timp de trei zile și trei nopți se bucură împreună de cultură și de artă prin intermediul divertismentului și a activărilor creative.


Simplu și rapid, pe Cluj.com găsiți informațiile de care aveți nevoie! De asemenea, pentru a fi în pas cu noutățile și evenimentele din Cluj, vă invităm să ne urmăriți și pe Facebook și Instagram.