Cluj.com va doreste Sarbatori Fericite si La Multi Ani!

de | | 2 Minute

A fost un an minunat pentru noi, cu multe activitati si proiecte frumoase pe care le-am inceput si pe care le vom continua si in 2015. In 2014 am lansat primul City Card al orasului Cluj-Napoca, asa cum marile orase europene au deja, am fost in numeroase drumetii prin judetul Cluj si imprejurimi si am demarat prima etapa de explorare si promovare a tuturor localitatilor din judetul Cluj, in cadrul proiectului Clujul Văzut Altfel!

Mai recent, saptamana aceasta, pe 17 decembrie, a avut loc si lansarea oficiala a City Card 2015, cardul tau de reduceri si gratuitati din Cluj- Napoca. Evenimentul a avut loc la Polus Center Cluj intr-o atmosfera specifica sarbatorilor de iarna. Ne-am bucurat sa va vedem pe unii dintre voi prezenti acolo, iar Mosul si ajutoarele lui i-au incantat pe cei mici (si pe cei mari) cu prezenta si energia lor! Le multumim pe aceasta cale celor de la Famous Entertainment pentru minunata atmosfera pe care au creat-o si pentru indragitele personaje care au venit la eveniment si au incantat publicul!

Pe tot parcursul anului, am cunoscut numerosi oameni minunati: v-am cunoscut mai bine pe voi, cei care ne urmariti activitatea, cei care va implicati concret si activ, ne oferiti sugestii si contribuiti astfel la scopul Cluj.com: acela de a descoperi Clujul altfel, de a-i valorifica potentialul turistic, de a-i aprecia oamenii care fac din el un loc atat de indragit de clujeni si nu numai.

La final de decembrie, vrem sa venim cu o urare simpla: va dorim tuturor Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi voua, speram ca perioada aceasta sa fie una de regasire si liniste sufleteasca, sa va adunati energiile si sa incepeti noul an plini de viata si optimism! 

Echipa Cluj.com intra si ea in vacanta in perioada 19 decembrie 2014 – 5 ianuarie 2015, vor fi doua saptamani in care vom face o pauza si promitem ca in 5 ianuarie sa ne intoarcem cu forte proaspete, cu si mai multe idei pe care abia asteptam sa le punem in practica si cu entuziasmul specific noua pentru a imbunatati si dezvolta proiectele deja initiate!

Asadar, va dorim Sarbatori Fericite si La Multi Ani!
Cu mare drag,
Echipa Cluj.com

Andrei Pacurar - Pekus Photography