Cluj. com se extinde național: următorul oraș, Timișoara

de | | 2 Minute

Cluj. com se extinde național: următorul oraș, Timișoara

Cluj.Com se extinde național. Următorul oraș după Cluj-Napoca este Timișoara.

„Credem în dezvoltarea turismului în România și sperăm să facem parte din acest proces. Până la sfârșitul anului viitor vrem să fim prezenți în toate orașele mari și mijlocii din țară. Pentru toate orașele conectate în proiectul Cluj.com va exista un site comun cu informațiile necesare”, declară Attila Kiraly, coordonatorul proiectului Cluj.Com, primul clujean care a gândit un proiect dedicat promovării turismului în România, adresat atât marilor centre urbane, cât și lumii rurale.

Reamintim faptul că Asociația Clujul Văzut Altfel împreună cu Cluj.com au desfășurat incursiuni cu ajutorul a 157 de voluntari în zona rurală clujeană, luând la pas locuri nestrăbătute decât de localnici, culegând legende și povești de la bătrânii și meșterii satului.

În urma acestor vizite, echipa Cluj.com a realizat o imagine sinceră și completă a vieții satelor clujene și a constatat cu bucurie că interesul pentru această lume crește în fiecare zi. O dovadă în acest sens este numărul excursiilor organizate de Cluj.com care în acest an a crescut de cinci ori față de cel înregistrat anul trecut.„Avem o țară frumoasă cu un potențial foarte mare de dezvoltare. Din păcate, obiectivele turistice nu sunt promovate, nu se cunoaște potențialul și valoarea lor”, afirmă antreprenorul clujean.

Timisoara OK 1

Strategia aplicată de Cluj.com, în orașul de pe Someș, cu produsele sale s-a dovedit una înțeleaptă, de aceea Cluj.com va pune în practică „rețeta” și la Timișoara. „Produsele dezvoltate cu succes la Cluj, City Card-ul, City Guide-ul și Harta turistică, le extindem și la Timișoara, împreună cu partenerul nostru strategic, Banca Comercială Română”, spune inițiatorul Cluj.Com, Attila Kiraly.

Foto: www.seebtm.com

Redactor Cluj.com

Tia Sîrca