Cluj Apartments – The Bohemian Apartment

de | | 2 Minute

Cluj Apartments

Cauti solutii de cazare in Cluj si doresti ceva mai personal, unde sa te simti ca acasa, altceva decat o camera standard de hotel? Solutia ideala o gasesti la Cluj Apartments. Noi am descoperit de curand aceste apartamente din centrul Clujului, si ne-am indragostit iremediabil.

Cluj Apartments ofera cazare in apartamente in regim hotelier, amenajate cu stil si mult bun gust. Toate apartamentele Cluj Apartments sunt situate in cladiri istorice din centru, sunt frumos restaurate, pastrand detalii de epoca si mobilier antic autentic, si iti ofera posibilitatea de a vizita cu usurinta Clujul si de a locui in „inima” lui, in cateva dintre cele mai frumoase cladiri, care amintesc de orasul de altadata.

Cluj Apartments

De ce un apartament in regim hotelier este o solutie avantajoasa? In primul rand pentru ca-ti ofera o „casa departe de casa”, un spatiu generos pentru intreaga familie sau pentru un grup de prieteni, mai multa intimitate, ai toate facilitatile de acasa (bucatarie echipata complet, camera de zi, TV, internet, etc.), si sa nu uitam de preturile acceptabile.

Pe langa acestea, Cluj Apartments iti ofera ceva in plus – o atmosfera originala si unica, un amestec intre vechi si nou, si un sarm aparte. Este cu siguranta o experienta memorabila pentru toti cei care aleg sa stea cateva zile in aceste frumoase apartamente.

Cel mai nou lansat apartament din lantul Cluj Apartments este „The Bohemian Apartment„, situat intr-o cladire in stil Bauhaus, pe o straduta pavata in apropiere de Casa Matei Corvin, in zona Pietei Muzeului.

Cluj Apartments

The Bohemian Apartment are o suprafata de 75 mp, 2 dormitoare decomandate si o camera de zi foarte spatioasa, cu bucatarie deschisa, complet utilata. Design-ul interior al apartamentului este realizat in stil post-modern, plin de culoare, cu accente de design industrial. Paturile realizate din paleti ni s-au parut extraordinare. Apartamentul poate gazdui pana la 5 persoane, iar parcarea este gratuita in curte.

Si pentru ca o poza face cat o mie de cuvinte, mai jos gasesti cateva fotografii cu „The Bohemian Apartment”. Mai multe detalii, preturi si calendarul cu disponibilitatea tuturor apartamentelor gasesti pe situl www.clujapartments.ro. Poti rezerva online direct pe site, la cele mai bune preturi.