Clubul Oamenilor Singuri implineste doi ani

de | | 2 Minute

Clubul Oamenilor Singuri implineste doi ani

Clubul Oamenilor Singuri implineste doi ani ! Acesta este locul care aduce zâmbetul pe buze oamenilor fără pereche, îi scoate din rutina zilnică, cea care le oferă doar orele de serviciu și cele petrecute acasă în fața televizorului sau a calculatorului.
Ideea creării unui asemenea club i-a venit unei clujence, în urmă cu doi ani. A aflat ce înseamnă să fii singur după experiența unei cunoștințe care divorțată fiind și fără nici un prieten a trecut prin o perioadă de depresie. În cele din urmă, femeia a reușit să alunge acele stări și să-și găsească echilibrul ieșind în compania unor grupuri pentru socializare. Inspirată din realitate, clujeanca a hotărât să deschidă clubul dedicat oamenilor singuri.

Atmosferă civilizată, lipsită de inhibiții

La evenimentele organizate de acest club participa persoane de varste, clasa sociala si studii diferite, toate avand scop unic acela de a socializa, de a petrece o seara, o zi, un weekend in compania altor persoane singure. Scopul clubului este acela de a aduce impreuna oamenii singuri, dandu-le oportunitatea de a socializa, de a-si face noi prieteni, de a petrece un weekend sau o vacanta in compania altor persoane asemeni lor. In acest sens, Clubul Oamenilor Singuri organizeaza serate, speed dating, excursii si vacante, numarul participantilor fiind in crestere de la un eveniment la altul, la fiecare eveniment participand atat persoane care au mai fost cat si oameni noi, new entry.

Întâlniri cu final fericit

In cadrul acestor evenimente cei mai norocosi pot sa-si intalneasca sufletul pereche. Astfel, Clubul Oamenilor Singuri se poate mandri cu reusita formarii a numeroase cupluri. Clubul Oamenilor Singuri implineste doi ani
În luna iulie 2015, clubul va marca împlinirea a celor doi ani de activitate prin mai multe întâlniri și petreceri la care sunt așteptați să participe nu numai actualii membri, ci și alții noi.

Contact:
Adresa: Tipografiei, nr.8, Cluj-Napoca,
Telefon 0741046621
WebSite
Facebook