Clubul Oamenilor Singuri: Descoperă cu noi România frumoasă!

de | | 2 Minute

Clubul Oamenilor Singuri: Descoperă cu noi România frumoasă!

Vacanțele sunt momentele pe care ni le acordăm pentru a ne relaxa, pentru a ne încărca bateriile, într-un mod plăcut, vizitând zone din România pe care încă nu le-am cunoscut. Profitând de soarele verii și de frumusețile acestei țări, vă invităm, dacă sunteți singur/ă, să vă petreceți câteva zile alături de oameni veseli și civilizați

Ești singur/ă? Nu știi cu cine să mergi în vacanță? Noi am găsit soluția! Clubul Oamenilor Singuri organizează vacanță pentru oamenii singuri. Excursia pentru singles va fi organizată în perioada 23-26 iunie, într-o zonă deosebit de frumoasă din România, la Băile Herculane.
Vacanța te va destine și îți va aduce clipe de bucurie alături de noi prieteni. Vei putea admira natura frumoasă, locuri pitorești și te vei relaxa la băile termale, în compania unor oameni minunați, deschiși, civilizați și veseli.

Clubul Oamenilor Singuri: Descoperă cu noi România frumoasă! Vacanțele sunt momentele pe care ni le acordăm pentru a ne relaxa, pentru a ne încărca bateriile, într-un mod plăcut, vizitând zone din România pe care încă nu le-am c

Nu pierde ocazia de a vizita locuri minunate, încărcate de istorie, nu rata experiența unei vacanțe calde și prietenoase, cu băi termale!

În prima zi de vacanță, va avea loc deplasarea de la Cluj-Napoca la Băile Herculane și se va face cazarea. Bineînțeles, că vor nu fi ratate băile de „de bun venit” la Herculane. Cea de-a doua zi este dedicată Dunării. Astfel, excursioniștii se vor bucura de o croazieră pe Dunăre, unde punctele de interes vor fi: Cazanele Mici, Cazanele Mari și statuia lui Decebal. În cea de a treia zi se va organiza o excursie la Cheile Nerei, iar, în ultima zi de vacanță, se vor face băi în bazinele cu apă termală, iar, după masă, se va porni înspre casă.

Descoperă cu Clubul Oamenilor Singuri România frumoasă!

Prețul excursiei este de 530 de lei și include transportul din Cluj la Băile Herculane, 4 zile/ 3 nopți – cazare cu mic dejun. Modalitatea de plată: avans 130 lei până în data de 20 aprilie, 200 până în data de 30 Mai, iar diferența până în data de 15 iunie. Informații suplimentare găsiți la telefon 0741046621.

Facebook
WebSite