Clinica Dr. Holhos din Cluj-Napoca: lider în oftalmologie modernă și inovatoare

de | | 2 Minute

Clinica Dr. Holhos din Cluj-Napoca: lider în oftalmologie modernă și inovatoare

Clinica de Oftalmologie Dr. Holhos din Cluj-Napoca este una dintre cele mai importante și renumite clinici oftalmologice din România. Clinica pune la dispoziția pacienților săi cele mai avansate tehnologii, metode și tratamente de ultimă generație, precum și o echipă de medici și specialiști dedicați și experimentați.

În inima tehnologică a României, Cluj-Napoca, se află o clinică oftalmologică de prestigiu care schimbă modul în care oamenii privesc lumea: clinica Dr. Holhoș. Înființată de Dr. Teodor Holhoș, un oftalmolog cu peste 20 de ani de experiență, această clinică oferă pacienților servicii medicale de top, inclusiv operația Relex Smile PRO – o tehnică avansată pentru corectarea deficiențelor de vedere.

Relex Smile PRO: cel mai rapid laser refractiv din lume

Relex Smile PRO marchează un salt uriaș în chirurgia refractivă, responsabilă de tratarea miopiei, hipermetropiei și astigmatismului. Spre deosebire de metodele tradiționale, precum LASIK și PRK, Relex Smile PRO folosește un laser cu femtosecunde de înaltă precizie și viteză, care permite efectuarea unei intervenții minim invazive. Procedura constă în crearea unei lentile în interiorul corneei, ce va fi ulterior îndepărtată printr-o incizie foarte mică, permițând remodelarea corneei și corectarea vederii. Avantajele operației Relex Smile PRO sunt remarcabile. Fiind o tehnică minim invazivă, riscul de complicații este redus, iar pacientul se recuperează rapid. De asemenea, nu este necesar să se suporte disconfortul unei perioade îndelungate de recuperare sau să se poarte lentile de contact temporare, așa cum se întâmplă în cazul altor metode de corectare a vederii. Mai mult, Relex Smile PRO garantează rezultate stabile și pe termen lung, oferind pacienților o vedere clară și confortabilă pe parcursul anilor.

Clinica Dr. Holhoș se numără printre puținele centre medicale din România care oferă această intervenție inovatoare, fiind chiar singură clinică din Transilvania unde se poate efectua această procedură. Echipa de medici specialiști este compusă din oftalmologi cu vastă experiență, care au participat la numeroase cursuri și workshop-uri internaționale pentru a se familiariza cu cele mai noi tehnologii și abordări în tratamentul afecțiunilor oculare. În plus, clinica este echipată cu aparatură de ultimă generație, precum laserul VisuMax, care asigură efectuarea operației Relex Smile PRO în condiții optime de siguranță și eficiență.

Pentru a beneficia de procedura Relex Smile PRO, pacienții trebuie să îndeplinească anumite condiții. Printre acestea se numără vârsta de peste 18 ani, o dioptrie stabilă în ultimii doi ani și o sănătate generală bună.

Clinica Dr. Holhoș oferă pacienților consultații individuale pentru a le oferi informații detaliate despre procedura Relex Smile PRO și pentru a determina dacă aceasta este cea mai potrivită soluție pentru nevoile lor. De asemenea, în cadrul clinicii, pacienții beneficiază de o echipă medicală experimentată și de o gamă largă de servicii oftalmologice, care includ consultații, investigații și intervenții chirurgicale.

Alte servicii oferite de Clinica Dr. Holhoș

Clinica Dr. Holhoș oferă o gama largă de servicii oftalmologice, inclusiv evaluări complete ale sănătății oculare, diagnostic și tratament pentru bolile oftalmologice, precum și operații de cataractă, transplant de cornee și chirurgia refractivă cu laser. De asemenea, clinica oferă consultații de specialitate pentru copii și adulți, pentru a ajută pacienții să își mențină sănătatea ochilor și a preveni apariția și dezvoltarea afecțiunilor oculare.

Clinica Dr. Holhoș are o echipă de medici și specialiști oftalmologi dedicați și experimentați, care folosesc cele mai avansate tehnologii și tratamente pentru a oferi cele mai bune rezultate pacienților. Echipa clinicii Dr. Holhoș este alcătuită din medici primari oftalmologi, medici rezidenți, asistenți medicali și tehnicieni oftalmologi, toți având că obiectiv principal să ofere servicii medicale de înalta calitate și să asigure satisfacția și confortul pacienților.