City Guide – editia II

de | | < 1 Minute

Revista City Guide a ajuns la a doua editie. Primul numar al revistei, adresat lunilor iulie-august, a fost un adevarat succes. Cele 5000 de bucati au trecut ca „painea calda”, iar feedback-ul a fost unul pozitiv.
Ne bucuram ca am reusit sa realizam un proiect de succes pentru orasul pe care il iubim si ca am contribuit cu putin la promovarea turistica a Clujului.

Cel de-al doilea numar al revistei se adreseaza lunilor septembrie-octombrie. Pe acelasi model, Revista City Guide va va tine la curent cu obiectivele importante din oras, informatii utile, evenimente interesante care nu trebuie ratate, solutii de cazare si de servit masa, cat si doua trasee care merita parcurse, fie ca esti turist sau clujean.
Tirajul celui de-al doilea numar va fi de 5000 de exemplare si se va distrubui gratuit la Centrul de Informare Turistica a Primariei Cluj-Napoca, la terminalul Sosiri din Aeroportul Cluj si in alte locatii partenere.

Daca pana acum Clujul era considerat un oras de tranzit, speram sa reusim cu timpul sa schimbam aceasta parere, iar cu ajutorul acestui City Guide sa putem oferi turistilor posibilitati de petrecere a timpului pentru mai multe zile.
Acest proiect este initiat de RomaniaWebDesign.com, care este si dezvoltatorul portalului Cluj.com.

city guide