City Guide Cluj

de | | 2 Minute

In curand vom lansa un City Guide al orasului Cluj, care ofera informatii utile pentru oamenii care vin in vizita sau locuiesc in Cluj. Vom incerca sa cuprindem in City Guide o gama cat mai variata de informatii utile, incat explorarea orasului va fi una interesanta.

City Guide-ul va fi publicat in doua limbi (romana si engleza) si se va distribui gratuit la Infopoint-ul din centru, la hotelurile partenere si, speram, in Aeroportul International Cluj la terminalul Sosiri. De asemenea, City Guide-ul va putea fi gasit la cateva firme de inchiriat masini si in reteaua Huben de transport persoane pe traseul Cluj-Budapesta-Cluj. Publicatia va aparea o data la 2 luni, iar prima editie este dedicata lunilor iulie-august.

Ideea acestui proiect este sa promovam Clujul si judetul Cluj, cu toate frumusetile si lucrurile interesante pe care le ofera. Incepand cu prima editie vom publica sugestii de trasee din judetul Cluj oferite de Transilvania All Inclusive, informatii despre posibilitatile de cazare din oras si o sectiune culinara, unde vom publica cele mai delicioase specialitati culinare ardelenesti si unde pot fi servite.

O sectiune importanta din City Guide va fi ocupata de evenimentele din Cluj, unde vom incerca sa prezentam cele mai importante evenimente care au loc in oras. Din pacate prima editie va cuprinde mai putine evenimente, intrucat in lunile iulie si august nu au loc foarte multe.

Bineinteles, la mijlocul City Guide-ului vom introduce o harta a centrului, cu cele mai importante locuri turistice, monumente istorice, cladiri importante, etc., fiind foarte utila pentru explorarea orasului.

Pentru ca ne dorim ca oamenii care vin in vizita in Cluj sa fie cat mai multumiti, in City Guide va fi o sectiune de informatii utile, unde se vor gasi numere de urgenta, posibilitati de transport in oras, informatii despre parcari, schimb valutar, etc.

Daca pana acum Clujul era considerat un oras de tranzit, speram sa reusim cu timpul sa schimbam aceasta parere, iar cu ajutorul acestui City Guide sa putem oferi turistilor posibilitati de petrecere a timpului pentru mai multe zile.

Daca aveti orice fel de recomandari sau idei de trasee, evenimente, sau alte lucruri interesante din oras si din judet, va rugam sa ne contactati. Ne dorim sa realizam un proiect in care orice idee interesanta sa fie bine venita.

Acest proiect este initiat de RomaniaWebDesign.com, care este si dezvoltatorul portalului Cluj.com.